6 °C Budapest
two men clinking glasses of whiskey drink alcohol beverage together at counter in the pub

Csúnyán leszerepelt az Aldi és a Lidl whiskey is a teszten: ez még ennyiért is sok

2023. január 31. 14:05

A WhiskyHog nevű TikTok videós mondott lesújtó ítéletet az Aldiból származó Clarke’s Bourbon és a Lidl által forgalmazott Bowsaw Small Batch Extra American Whiskey nevű italokról.

"Gyerekek, nem hiszem el, hogy micsoda baromságokra rávesztek" köszöntötte követőit friss videójában a WhiskyHog nevű tartalomgyártó. A felvételen az influencer a Clarke’s Bourbon nevű, az Aldi által forgalmazott Whiskeyről fejtette ki sarkos véleményét. Bevallása szerint az italról semmilyen infót nem talált, de az üvege szerint 1866 óta létezik a gyár.

A 3800 forintos Whiskeynek már a szagáról is sarkos véleményt fejtett ki a videós, annak zuzmós, mohás szagát emlegetve. Az ízéről ellenben beismerte, hogy "nem is annyira katasztrofális". Összességében viszont - önmagában való fogyasztásra - nem ajánlja, leginkább azért, hogy az emberek, ne ezzel az ízzel aszonosítsák a bourbon típusú italokat, kólába viszont elmegy.

@whiskyhog

♬ 60s pop rock - Tetsuya Okuda

Az Aldis teszt után WhiskyHog kipróbálot egy a Lidl által forgalmazott Whiskeyt is. Itt ugyan nem az állandóan készleten lévő italok közül választott, a Bowsaw Small Batch Extra American Whiskey elmondása szerint mégis egészen kedvező árú termék (az Aldis társával azért meredek lenne direkt módon összehasonlítani, ugyanis annál jó egy tízessel drágább). Erről az italról viszont többet is elárult a gyártó.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az alap small batch Whisky 91 százalékban kukoricából, 5 százalékban malátázott árpából készült és 4 százalékban rostból. Ez a tétel egyébként kis tételben készül, a videós szerint amolyan kézműves Whiskynek számít.  Ennek ellenére megállapítása szerint furcsa, művirágillatú öblítőszerhez és technokolhoz hasonló illata van. Az ízével azért ennek az italnak is elégedettebb volt, de eléggé semmilyennek érezte. A 13 ezer forintos árcédulát viszont túlzónak WhiskyHog gondolja, a 15-16 ezret, amiért kisebb üzletekben fellelhető pedig végképp drágának találja

@whiskyhog

♬ 60s pop rock - Tetsuya Okuda

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem