31 °C Budapest

Címke: gyógyszergyárak (20 cikk)

MTI | 2013. február 25. 17:02

Csütörtökön nyit a 2013-as Utazás Kiállítás

Az Utazás 2013 nemzetközi idegenforgalmi kiállítás csütörtöktől vasárnap estig várja a látogatókat a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban - közölték a szervezők hétfői budapesti sajtótájékoztatójukon.

MTI | 2012. július 13. 09:04

A legnagyobb magyar TB-csalás: milliárdos mutyi

A honi egészségbiztosítás történetének eddigi legnagyobb csalását egy orvoslátogató tervelte ki, és kereste fel ötletével az orvosokat - írta a pénteki Magyar Nemzet.

Pénzcentrum | 2012. április 13. 09:03

Életmentő gyógyszerek tűnhetnek el a polcokról

Ha tovább csökkentik a gyógyszerekre fordított állami kiadásokat és növelik a gyógyszergyárak válságadóit, a jövőben egyre több életmentő gyógyszer válik elérhetetlenné Magyarországon. Emellett csökkennek a kutatásokra, az orvosok továbbképzésére fordított összegek, a gyógyszeriparban pedig további munkahelyek szűnhetnek meg.

Világgazdaság | 2012. március 19. 09:34

Csak akkor kapnak gyógyszert a kórházak, ha előre fizetnek

Csak abban az esetben szállít ezentúl a legnagyobb hazai gyógyszer-nagykereskedő, a Hungaropharma azokba a kórházakba, amelyek nem rendezik adósságaikat, ha előre fizetnek, vagy ha életmentő készítményre van szükségük - írja a Világgazdaság.

Pénzcentrum | 2011. május 10. 04:44

Orbánék nyugdíjötlete: itt az eredménye

Egy hete állt elő a kormány a Szociális Konzultáció ötletével. Ennek keretében kikérik az emberek véleményét többek között arról, hogy szerintük kapjanak e nagyobb nyugdíjat azok, akiknek van gyermekük. Az ötletről a Pénzcentrum.hu is kikérte olvasói véleményét.

Pénzcentrum | 2011. május 4. 10:35

Itt a kormány legújabb nyugdíjötlete: most Te is szavazhatsz róla!

Újabb érdekes ötlettel állt elő a Kormány. Szociális Konzultációt indítanak útjára, melyben megkérdezik az emberek véleményét többek között arról, hogy szerintük kapjanak e nagyobb nyugdíjat azok, akiknek van gyermekük. A Pénzcentrum.hu által megkérdezett szakértő véleménye szerint csak megfelelő előkészítés, és modellszámítás után lehetne egy ilyen változtatást bevezetni, ügyelve arra, hogy az ösztönzőrendszerek konzisztensek legyenek.