30 °C Budapest

Címke: bige lászló (14 cikk)

Napi.hu | 2014. május 4. 11:01

Ők a leggazdagabb emberek Magyarországon - itt a lista!

Idén is Csányi Sándor Magyarország leggazdagabb embere; a második helyen Bige László, a Péti Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa következik, míg az online erotikus szolgáltatásokból meggazdagodott Gattyán György a harmadik.

Pénzcentrum | 2013. május 5. 13:00

Ők a leggazdagabb magyarok: itt a lista!

A 2012-es eredményeik alapján közzétették a 100 leggazdagabb magyart összesítő toplistát. A kiadvány szerint már a dobogón nagy változás történt. Igaz a listát továbbra is Csányi Sándor vezeti, viszont Várszegi Gábor és Demján Sándor helyét Bige László és Gattyán György vette át. A Napi Gazdaság összeállítása alapján a kedvezőtlen gazdasági környezet és a gazdaságpolitikai intézkedések miatt nagyon nehéz volt a milliárdosok dolga, néhány sikeresebb üzletemberen kívül a többség reálértelemben veszített a vagyonából.

Pénzcentrum | 2006. október 11. 09:30

Beelőzték Csányit

Gyorsan gazdagodnak a magyar milliárdosok: egy év alatt több mint 150 milliárd forinttal, 15 százalékkal nőtt a 150 leggazdagabb magyarországi lakos vagyona (ez most 1269 milliárd forint). A Népszabadság által közölt lista némiképp eltér a néhány nappal ezelőtt megjelent rangsortól. Azonban a listán szereplő nevek mindenki számára ismerősen csenghetnek csak a sorrend más.