27 °C Budapest

Címke: android vírus (21 cikk)

Pénzcentrum | 2013. február 28. 19:09

Zombitámadás! Veszélyben az okostelefonok

Tömegesen jelentek meg az elmúlt hónapokban az androidos eszközöket támadó kártevők - figyelmeztet a G Data. A cég víruslaboratóriumának információi szerint már nem csupán egyedi támadásokról, hanem androidos zombihálózatokról beszélhetünk.

Pénzcentrum | 2012. szeptember 29. 08:02

Minden adatod veszélyben: így védekezz a mobilvírusok ellen

A népszerűségének áldozata a legnagyobb mobiloperációs rendszer. Egyre nagyobb számban készítenek ártó szándékkal különböző vírusokat és trójaiakat Android operációs rendszerre. A szakértők szerint néhány biztonsági lépéssel megelőzhetnénk a nagyobb károkat.

Pénzcentrum | 2012. szeptember 5. 12:04

Tényleg veszélyben vannak az androidos telefonok?

Négy éve a leggyorsabb növekedést mutatják a számítógépes vírusok, trójaiak és egyéb támadások - derül ki az Intel biztonsági szoftvereket gyártó leányvállalata, a McAfee szokásos negyedéves felméréséből. Már nem csak a személyi számítógépeket támadják, de egyre nagyobb veszélyben érezhetik magukat a mobilhasználók is - írja a CNNMoney.

MTI | 2012. május 16. 13:37

Zombivárosok Magyarországon: még mindig nagy a veszély

Budapest az ötödik, Szeged a nyolcadik helyen végzett a zombihálózatok kiterjedtségét mérő nemzetközi összehasonlításban, a magyarországi városokat nézve Szolnok és Budaörs is nagyon fertőzöttnek számít.