Címke: amazonas (11 cikk)

Pénzcentrum | 2010. július 10. 07:02

Véres vádak a Tesco és az Auchan beszállítója ellen

A Greenpeace több multinacionális nagyvállalatról is azt állítja, hogy közvetve támogatják az indonéziai őserdők kiirtását, ezzel pedig több faj, köztük a területen élő tigrisek létét veszélyeztetik.

Pénzcentrum | 2009. június 10. 05:50

Kivégzés: így pusztítják el a multik a Földet - videó

Titkos vizsgálatokat folytatott a Greenpeace nemzetközi környezetvédő szervezet a brazil szarvasmarha iparról, ami -megállapításuk szerint- a világon az erdőirtás fő oka. A vizsgálat kimutatta, hogy Magyarországon is kedvelt ételek, sport- és divat márkák jelentős mértékben hozzájárulhatnak Amazónia esőerdeinek kiirtásához.

Pénzcentrum | 2008. július 11. 12:00

Különleges szálláshelyek: ha szereted a kalandokat!

Az egyedi ötletekre épülő különleges és szokatlan szálláshelyek önmagukban is külön élményt jelentenek az odalátogatóknak. Aki igazán különlegessé szeretné tenni a nyaralását, annak az alábbi ajánlatok valódi csemegét jelenthetnek. Európa- és világszerte szaporodnak a furcsa, néha bizarr szálláshelyek, a jég és a kapszulahotelek mellett számos hóbortos ötlettel találkozhatunk.

Pénzcentrum | 2007. december 8. 08:00

Víz alatt és barlangban - megőrültek?

Különcködés vagy az egyediség kifejezése? Megítélés kérdése, hogy a különleges élményt nyújtó szolgáltatásokat melyik jelzővel illetjük, az autóipari és egyéb trendek is arra utalnak azonban, hogy az egyedi szolgáltatás nyújtása egyre hangsúlyosabb szerepet kap a fogyasztói társadalmakban.

Pénzcentrum | 2006. december 27. 15:00

Elmaradt a láz - óriási akciókkal kecsegtet a következő három nap

Megszorítások ide, megszorítások oda, az előrejelzéseken felüli volt a karácsony előtti kereskedelmi forgalom. Többféle magyarázat is született az ijedelem hiányára, egyesek szerint ez az utolsó nagy költekezés a visszaesés előtt, míg mások az intézkedések először majd csak a januári számlákon megjelenő hatásának a láthatatlanságában vélik felfedezni a vásárlási láz okát.