25 °C Budapest
Woman chooses chicken eggs in a farm food store. Food consumption, Easter.

Csúnya világ jön a magyar boltokban: visszatér a vasárnapi boltzár, erre kevesen készültek

2023. április 3. 17:04

Érdemes idén is időben előkészülni a húsvéti vendégvárásra, hiszen az élelmiszerüzletek az ünnepi hosszú hétvégén, azaz nagypénteken, húsvét vasárnap és húsvét hétfőn is egységesen zárva tartanak. Amennyiben mégis lemaradna bármi az ünnepi asztalról, április 8-án, szombaton még bepótolhatják azt, hiszen aznap a hétvégi nyitvatartás szerint lesznek nyitva a boltok.

A PENNY Magyarországon működő 228 egysége a négynapos húsvéti hosszú hétvégén – a vonatkozó jogszabályok betartása mellett – szombat kivételével zárva tart.

Éppen ezért arra bíztatja vásárlóit, hogy elkerülendő az ünnep előtt jellemző rohamot, már most érdemes megtervezni a bevásárlólistát és elkezdeni a tartós élelmiszerek beszerzését.

Közel 400 kiemelt termék árát csökkentettük tartósan az elmúlt hetekben, hogy ezzel is megkönnyítsük vásárlóink számára a húsvéti bevásárlást. A legnépszerűbb tejtermékek és húskészítmények mellett például a kávék és egyes minőségi borok ára is jelentősen csökkent

– hívja fel a figyelmet Kazatsay Eszter, a cég magyarországi kommunikációs vezetője.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Így alakul a PENNY üzleteinek nyitvatartása az ünnepi időszakban:

  • április 7-én, pénteken (nagypéntek) valamennyi bolt zárva tart
  • április 8-án, szombaton az üzletek szokásos nyitvatartási rend szerint működnek
  • április 9-én, vasárnap (húsvét) a boltok zárva tartanak
  • április 10-án, hétfőn (húsvét) a boltok zárva tartanak
  • április 11-től az üzletek a szokásos nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem