A man holding the remote and watching TV, feet up and relaxed

Megszólalt az azonnali hatállyal kirúgott tévéslegenda: ebből fog élni a képernyő után

2023. november 14. 17:16

Elárulta, mihez kezd az ATV-től nemrég azonnali hatállyal kirúgott Gajdos Tamás. A műsorvezető ellen a hétvégén indított fegyelmi eljárást a csatornája, miután a műsorvezető nem jelent meg időre a munkahelyén.

"Elég friss még a történet, alig több mint 24 órával a történtek után, ezernyi saját projekt ötlete merült már fel, de sok megkeresés is érkezett, illetve az ATV külső gyártású produkcióiban továbbra is rész veszek majd. Ha egy kapu bezárul, kinyílik egy új, mindig keresni kell az új utakat. Nem hátrafelé nézek, hanem előre!" – mondta el a Mandinernek Gajdos Tamás, akiről a napokban megírtuk: a műsorvezető ellen a hétvégén indított azonnali hatállyal fegyelmi eljárást az ATV, miután Gajdos nem jelent meg az ATV Híradó stúdiójában. A csatorna etikai kódexe alapján a műsorvezetőknek az adás kezdete előtt egy órával már az épületben kell tartózkodniuk. Egy nyáron történt esetben Rónai Egonnak kellett beugrania a műsorvezető helyett, mert akkor sem jelent meg a munkahelyén.

A jövőjéről Gajdos a hetilapnak elmondta: élő sporteseményeken, céges rendezvényeken és konferenciákon továbbra is moderátorként fog tevékenykedni, ezek mellett pedig széles kitekintésben, más platformokon is igyekszik majd megjelenni.

A saját projektjeimre is több időm marad, ezeket nagyobb elánnal, tágabb nyilvánosság előtt is szeretném majd csinálni: akár az autózás, a szórakoztatóipar vagy az egészséges életmód témakörében. Utóbbit szűkebb körben – a saját Facebook-oldalamon – már eddig is csináltam: egyfajta, az egészséges életmóddal kapcsolatos információ megosztásra, a 20 ezer követőm motiválásra törekedtem e témában. Ezeknek a projekteknek java-része kidolgozás alatt áll, megindultak a tárgyalások, meglátjuk, miket tudok majd megvalósítani belőle

– sorolta terveit a volt műsorvezető.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm