NEWPORT, WALES, UNITED KINGDOM - 2021/01/08: A man walks pass TESCO logo and supermarket in Wales.The new, highly contagious strain of the virus has taken a firm foothold in Wales. One in four tests come back positive. The level four restriction is tightened and lockdown will continue until Jan 29th. (Photo by May James/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Itt a Tesco nagy bejelentése: újabb települések lakói örülhetnek

2022. április 13. 20:30

A Tesco bajai, paksi és szekszárdi hipermarketje is csatlakozott a Tesco Otthonról szolgáltatásához, olvasható a cég honlapján. Ezzel pedig országszerte közel 2,5 millió otthonban élvezhetik a házhozszállítás előnyeit.

Áprilisban a Tesco tovább bővítette online üzletágának lefedettségi területét, így Baján, Pakson, Szekszárdon, valamint a 43 környező településen élő vásárlók számára vált elérhetővé a házhozszállítás. A vállalat a most csatlakozott területeken bajai, paksi, illetve szekszárdi hipermarketeiből szolgálja ki a Tesco Otthonról rendeléseit.

Ez a fejlesztés több mint 72 ezer háztartást érint, hiszen így már több mint 600 településen, közel 2,5 millió otthonba szállít a Tesco. A rendelésünket nem csak a Tesco honlapján és a mobiltelefonos alkalmazásain keresztül élvezhetjük az internetes vásárlás kényelmét, de a cég a Foodpandával való együttműködését is tovább bővítette. Így a futárok országszerte már 11 településen akár 30 perc alatt kiszállítják a helyi Tesco Expressz üzletből, illetve hipermarketből a Foodpanda oldalon, illetve alkalmazáson keresztül leadott rendeléseket az áruház körülbelül 5 kilométeres körzetében.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Régi klasszikus tér vissza a magyar boltokba: sokak kedvence lesz ismét elérhető a polcokon

Tíz év után ismét megjelenhet Lakatos István Év Gyerekkönyve-díjas meseregénye, a Dobozváros!

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 11. csütörtök
Zsuzsanna, Tiborc, Lilian
32. hét
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?