17 °C Budapest
Courier in protective mask, medical gloves delivers takeaway food.  Employee hold cardboard package. Place for text. Delivery service under quarantine, 2019-ncov, pandemic coronavirus, covid-19.

Meglepő bejelentés az Tescótól: a vidéki vásárlók ennek örülni fognak

2022. február 3. 13:04

Mától nemcsak Budapesten és környékén, hanem országszerte, a Tesco Otthonról szinte teljes lefedettségi területén elérhetőek akár aznapi kiszállítással a rendelések. A Tesco vásárlói több mint 15 ezer termék közül válogathatnak online, bevásárlásukat pedig akár már 14 óra után házhoz szállítják - áll a diszkontlánc közleményében.

Egyre többen élnek az online rendelés lehetőségével, amivel hasznos időt tudnak megtakarítani. A Tesco emiatt a közlemény szerint már több mint 15 000 különféle terméket kínál Tesco Otthonról szolgáltatásának felületén a kiszolgáló áruházban érvényes árakkal megegyező áron. A bevásárlás ezen módja pedig most  kényelmesebbé vált az áruházláncnál, mivel az összekészített termékeket a szolgáltatás szinte teljes lefedettségi területén (Békéscsaba, Szolnok és Zalaegerszeg még kivétel) akár már aznap házhoz tudják szállítani.

A Tesco Otthonról jelenleg 16 megyében és több mint 2,3 millió háztartásban érhető el. Az Aznapi Kiszállítás azt jelenti, hogy a bevásárlás elküldése és a kiszállítás időpontja ugyanarra a naptári napra esik. A Tesco Otthonról vásárlói számára országszerte szinte minden körzetben akár az adott napra szóló kiszállítási idősávok is elérhetővé válnak. Amennyiben reggel 9 óráig adják le bevásárlásukat, úgy legkorábban a 14 órától elérhető szabad idősávokra kérhetik a kiszállítást. Ha pedig 13 óráig küldik el a bevásárlást, akkor a legkorábbi szabad idősávok a 18 és 22 óra közöttiek lehetnek.

Rendeléskor a vásárló azt is kiválaszthatja, hogy szeretne-e bevásárlótáskát a szállításhoz, mert alapesetben a Tesco bevásárlótáska nélkül készíti össze a rendelést. Amennyiben a vásárló az Átvételi Ponton veszi át a termékeket, viheti a saját táskáit, akárcsak személyes bevásárlásnál tenné. Ha ezt nem szeretné, kérheti, hogy papírzacskóban adják át az árucikkeket. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem