Brutális pénzosztás indul a hétvégén: 30 milliárd ütheti minden magyar markát

Brutális pénzosztás indul a hétvégén: 30 milliárd ütheti minden magyar markát

2019. november 8. 13:01

Egyetlen telitalálat sem született az elmúlt hétvégén, ezért továbbra is kimagasló összegekért játszhatnak a lottójátékok kedvelői. Az Ötöslottó, a Hatoslottó és az Eurojackpot főnyereményei is több hete halmozódnak, ami jelentősen meglátszik az egyes játékok jackpotjain is. Ezen a hétvégén a három játékon összesen közel 30 milliárd forint a tét.

A Szerencsejáték Zrt. közelmúltban végzett kutatása alapján kiderült, hogy a 18 éves és idősebb magyarországi lakosság körében a legismertebb játékok az Ötöslottó (97%) és a Hatoslottó (94%). Az Eurojackpot ismertsége is jelentős, hiszen a válaszadók közel 50 százaléka ismeri a 2014 októbere óta elérhető játékot.

A fenti három játék e heti főnyereményei pedig önmagukért beszélnek: az Eurojackpot bruttó 79 millió eurós, azaz 26 milliárd forintos, az Ötöslottó 2,235 milliárd forintos, míg a Hatoslottó 1,585 milliárd forintos jackpotot kínál.

A több mint 30 éve elérhető Hatoslottó esetében különösen eredményesen alakulhat a 2019-es év, amennyiben ezen a hétvégén is születik főnyeremény. Ennek oka, hogy az idei évben már elvitték a játék történetének második legnagyobb nyereményét - 1,688 milliárd forintot -, a 44. játékhéten pedig 18 hét halmozódás után eljutottunk oda, hogy a játék történetének harmadik legnagyobb nyereménye is egy szerencséshez kerülhet.

Érdemes tehát a pénteki Eurojackpot, a szombati Ötöslottó és a vasárnapi Hatoslottó sorsolás előtt megjátszani a nyerőszámokat.

NEKED AJÁNLJUK
Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Megvan a válasz a brutális piadrágulásra? Ez az ital lehet a magyarok új kedvence

Az üzletek beszámolói alapján a kereslet elmarad még a járvány előtti időszaktól, azonban a melegnek hála lényegesen több alkoholos ital fogyott, mint az előző évben.

NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 25. vasárnap
Eufrozina, Kende
38. hét
Szeptember 25.
A siketek világnapja
Szeptember 25.
Tengerészeti világnap
Szeptember 25.
A fehér kendő napja
Szeptember 25.
A szív világnapja
Szeptember 25.
A Szentírás vasárnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. szeptember 24. 19:17