27 °C Budapest
Többnapos rendszerleállás a Telenornál: minden ügyfelet érint a fennakadás

Többnapos rendszerleállás a Telenornál: minden ügyfelet érint a fennakadás

2019. szeptember 2. 12:30

Többnapos karbantartás lesz a Telenor rendszerében: ez számos szolgáltatást érint, sok közülük nem, vagy csak korlátozottan lesz elérhető. A fennakadás minden Telenor-ügyfelet érint.

Szeptember 20.-án 21:30-tól egészen 22.-e délután hat óráig karbantartást végeznek a Telenor ügyfélkiszolgáló rendszerein. A társaság már most SMS-ben értesíti erről az ügyfeleit.

Mint írják, ez alatt az idő alatt egyes ügyfélkiszolgáló funkciók nem, vagy csak korlátozottan fognak működni. Emellett a telefonos ügyfélszolgálaton is korlátozott lesz az ügyintézés.

A cég honlapján olvasható tájékoztató szerint az alábbi szolgáltatásoknál lehet fennakadás:

 • új előfizetői szerződéskötés, áttérés, előfizetői szerződésben foglaltak módosítása (pl. fizetési mód, számlázási cím)
 • készülékvásárlás
 • SIM kártya csere
 • tarifacsomag váltás
 • feltöltőkártyás adategyeztetés
 • egyenleg lekérdezés
 • egyenlegfeltöltés 2019. szeptember 20-án éjjel 21:30-tól 2019. 09. 21. (szombat) 10:00-ig egyik csatornán sem
 • 2019. 09. 21. (szombat) 10:00-tól a Magyar Lapterjesztő Zrt. Inmedio és Relay üzleteiben és a Kuponportfólió Partner üzletekben, ATM-en és az etopup.hu weboldalon már elérhető lesz az egyenlegfeltöltés.
 • Expressz kártya regisztráció
 • telefonszámla befizetés
 • kiegészítő szolgáltatások megrendelése, lemondása
 • adatjegy vásárlás
 • MyTelenor applikáció
 • online vásárlás, ügyintézés
 • egyéb szolgáltatás-manipulációs vagy ügyfélnyilvántartást érintő ügyfélszolgálati tevékenységek (ügyféladat módosítás, átírás)

Ugyanakkor a fejlesztés ideje alatt a távközlési szolgáltatások folyamatosan elérhetőek lesznek:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

tehát zavartalanul lehet telefonálni, SMS-t küldeni, mobilinternetet használni, működni fog a mobil-parkolás, az autópálya matrica vásárlás és a szerencsejáték megrendelés. Javasoljuk, hogy előfizetésével kapcsolatos ügyintézését a fenti időszakon kívül végezzel el!

- hívta fel a figyelmet a cég.

NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 21. szombat
Konstantin
20. hét
Május 21.
Szeged napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?