7 °C Budapest

Többnapos rendszerleállás a Telenornál: minden ügyfelet érint a fennakadás

2019. szeptember 2. 12:30

Többnapos karbantartás lesz a Telenor rendszerében: ez számos szolgáltatást érint, sok közülük nem, vagy csak korlátozottan lesz elérhető. A fennakadás minden Telenor-ügyfelet érint.

Szeptember 20.-án 21:30-tól egészen 22.-e délután hat óráig karbantartást végeznek a Telenor ügyfélkiszolgáló rendszerein. A társaság már most SMS-ben értesíti erről az ügyfeleit.

Mint írják, ez alatt az idő alatt egyes ügyfélkiszolgáló funkciók nem, vagy csak korlátozottan fognak működni. Emellett a telefonos ügyfélszolgálaton is korlátozott lesz az ügyintézés.

A cég honlapján olvasható tájékoztató szerint az alábbi szolgáltatásoknál lehet fennakadás:

  • új előfizetői szerződéskötés, áttérés, előfizetői szerződésben foglaltak módosítása (pl. fizetési mód, számlázási cím)
  • készülékvásárlás
  • SIM kártya csere
  • tarifacsomag váltás
  • feltöltőkártyás adategyeztetés
  • egyenleg lekérdezés
  • egyenlegfeltöltés 2019. szeptember 20-án éjjel 21:30-tól 2019. 09. 21. (szombat) 10:00-ig egyik csatornán sem
  • 2019. 09. 21. (szombat) 10:00-tól a Magyar Lapterjesztő Zrt. Inmedio és Relay üzleteiben és a Kuponportfólió Partner üzletekben, ATM-en és az etopup.hu weboldalon már elérhető lesz az egyenlegfeltöltés.
  • Expressz kártya regisztráció
  • telefonszámla befizetés
  • kiegészítő szolgáltatások megrendelése, lemondása
  • adatjegy vásárlás
  • MyTelenor applikáció
  • online vásárlás, ügyintézés
  • egyéb szolgáltatás-manipulációs vagy ügyfélnyilvántartást érintő ügyfélszolgálati tevékenységek (ügyféladat módosítás, átírás)

Ugyanakkor a fejlesztés ideje alatt a távközlési szolgáltatások folyamatosan elérhetőek lesznek:

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
tehát zavartalanul lehet telefonálni, SMS-t küldeni, mobilinternetet használni, működni fog a mobil-parkolás, az autópálya matrica vásárlás és a szerencsejáték megrendelés. Javasoljuk, hogy előfizetésével kapcsolatos ügyintézését a fenti időszakon kívül végezzel el!

- hívta fel a figyelmet a cég.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm