14 °C Budapest
Itt a nagy IKEA-visszahívás: azonnal hívd az áruházat!

Itt a nagy IKEA-visszahívás: azonnal hívd az áruházat!

2018. április 24. 08:30

Megelőző intézkedésként az IKEA díjmentes, szakemberek által végzett helyszíni hibajavítást biztosít a 2018. január 1-je előtt vásárolt összes ELDSLÅGA gázfőzőlapra. Ez egy válaszlépés a belga felügyeleti hatóságok által elvégzett vizsgálatra. Megállapításra került, hogy a termékek jelenlegi állapotának tűz- illetve robbanásveszély kockázata nem magasabb a megengedettnél. A vállalat nem értesült semmilyen ezzel kapcsolatos esetről. Az érintett gázfőzőlapokat kizárólag Európában árusítják.

A beszállítói oldalon, emberi mulasztás miatt nem a megfelelő gázbefecskendező került a készülék gyors és nagyteljesítményű gázégőjébe, melynek következtében a szén-monoxid kibocsátás meghaladja az EU-s szabályozásban megállapított mértéket. Arra kérik a vásárlókat, hogy akik 2018. január 1-je előtt vásárolták az ELDSLÅGA gázfőzőlapot, mostantól semmiképpen ne használják a jobb oldalon, felül elhelyezett gyors és nagyteljesítményű égőt mindaddig, amíg a szervizelést el nem végezték a készüléken. Az összes többi égő biztonságosan használható. A probléma megoldása érdekében arra kérik az érintett vásárlókat, hogy lépjenek kapcsolatba az IKEA vevőszolgálati munkatársaival a (+36)-1-460-31-60-as telefonszámon, a szervizelés időpontjáról történő egyeztetés céljából. A vásárlást igazoló nyugta bemutatása nem szükséges. A várakozási időt igyekeznek a lehető legrövidebbre leszorítani.

Az érintett terméket Svédországban, Norvégiában, Dániában, Finnországban, Izlandon, a Cseh Köztársaságban, Horvátországban, Litvániában, Szerbiában, Oroszországban, Szlovákiában, Magyarországon, Lengyelországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Írországban, Olaszországban, Portugáliában, Ausztriában, Németországban, Belgiumban és Franciaországban árusítják. Az áruház elnézést kér az okozott kellemetlenségért, és köszöni a vásárlók megértését. További részletek elérhetők az áruház honlapján és a fentebb említett telefonszámon.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 15. 19:20