4 °C Budapest

Lottózók, figyelem! Átverés!

Pénzcentrum
2012. november 8. 17:03

Online közösségi lottózásra csábító elektronikus levelek jelentek meg és terjednek az interneten, melyek célja feltehetően nem más, mint adathalászat, s kisebb-nagyobb pénzösszegek kicsalása a gyanútlan fogyasztóktól - tájékoztat a Szerencsejáték Zrt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

"A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy Társaságunk nevében szervezett, online közösségi lottózásra csábító elektronikus levelek jelentek meg és terjednek. A körlevél állításával ellentétben a Szerencsejáték Zrt. nem szervez, soha nem is szervezett semmiféle közösségi lottózást. A lottóközösségek támogatása, nem fér össze Társaságunk felelős játékszervezési elveivel" - olvasható a társaság közleményében.

Felhívják a figyelmet, a feltehetően adat- és pénzszerzési céllal indított kezdeményezés megkárosíthatja a közösségi lottó regisztrált felhasználóit. A Szerencsejáték Zrt. a hivatalos akcióiról kizárólag saját honlapján, a SzerencseMix című kiadványában, Facebook oldalán, óráiásplakátokon és országos napilapokban tesz közzé felhívást. Végezetül kiemelik: az elektronikus levélben leírtak sértik a társaság jó hírét, ezért az ügyben megtették a szükséges jogi lépéseket.

 

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20