3 °C Budapest

Lottózók, figyelem! Átverés!

Pénzcentrum
2012. november 8. 17:03

Online közösségi lottózásra csábító elektronikus levelek jelentek meg és terjednek az interneten, melyek célja feltehetően nem más, mint adathalászat, s kisebb-nagyobb pénzösszegek kicsalása a gyanútlan fogyasztóktól - tájékoztat a Szerencsejáték Zrt.

"A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy Társaságunk nevében szervezett, online közösségi lottózásra csábító elektronikus levelek jelentek meg és terjednek. A körlevél állításával ellentétben a Szerencsejáték Zrt. nem szervez, soha nem is szervezett semmiféle közösségi lottózást. A lottóközösségek támogatása, nem fér össze Társaságunk felelős játékszervezési elveivel" - olvasható a társaság közleményében.

Felhívják a figyelmet, a feltehetően adat- és pénzszerzési céllal indított kezdeményezés megkárosíthatja a közösségi lottó regisztrált felhasználóit. A Szerencsejáték Zrt. a hivatalos akcióiról kizárólag saját honlapján, a SzerencseMix című kiadványában, Facebook oldalán, óráiásplakátokon és országos napilapokban tesz közzé felhívást. Végezetül kiemelik: az elektronikus levélben leírtak sértik a társaság jó hírét, ezért az ügyben megtették a szükséges jogi lépéseket.

 

NEKED AJÁNLJUK
Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 27. 16:06