Tesco: lehullt a lepel!

2010. június 5. 15:02

Pátyon nyitott az első vidéki Tesco Expressz üzlet. Ezzel együtt országszerte immáron 22 kis formátumú bolttal rendelkezik az áruházlánc, melyek a hipermarketekénél jóval kisebb üzlettérrel, ám válogatott árukínálattal várják a vásárlókat.

Június 4-én, pénteken reggel 8 órakor nyitotta meg legújabb Expressz üzletét Pátyon a TESCO-GLOBAL Zrt. A kis formátumú üzletek létrehozásával az áruházlánc célja, hogy a vásárlók minél kényelmesebben, a lakóhelyükhöz minél közelebb intézhessék bevásárlásaikat. A kisebb, mintegy 250 négyzetméteres alapterületre való tekintettel a Tesco szelektált árukészletet állított össze. Az új üzlet közel háromezer különböző terméket - elsősorban élelmiszereket, frissárut, zöldséget, gyümölcsöt, valamint helyben sütött pékárut kínál.

Újít a Tesco, összeszorul a pénztárosok gyomra? Kattints!

"Az év hátralévő részében, folyamatosan újabb tagokkal bővül majd a Tesco Expressz-hálózat, melyek révén a kerületek infrastrukturális fejlesztése mellett hozzájárulunk a munkahelyteremtéshez is. Nem csak Budapesten, hanem vidéki városokban is tervezzük egy-egy Expressz üzlet megnyitását. Célunk, hogy vásárlóink számára még kényelmesebb bevásárlási lehetőséget teremtsünk", mondta el Iglódi-Csató Judit, a Tesco kommunikációs igazgatója.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?