Jelzáloghitel miatt kapott durva verést a magyar lány? - képpel

Pénzcentrum
2009. szeptember 3. 18:02

Serena Willians alig egy óra alatt 6-1, 6-1 arányú verést mért a világranglista 51. helyén található Czink Melindára a most zajló US Openen. Ezzel nem csak továbbjutott a következő fordulóba, hanem a jelzáloghitelének kifizetéséhez is közelebb került egy lépéssel.

A kisebb tornákon több alkalommal is leszerepelt már a világsztár, ezért az újságírók megkérdezték tőle, hogy mi állhat az amerikai Grand Slam versenyen mutatott jó teljesítmény hátterében.

A sportoló mosolyogva csak ennyit válaszolt: "Azért játszom jobban, mert ezen a tornán sokkal magasabbak a pénzdíjak, így talán sikerül hamarabb visszafizetni a jelzáloghitelemet."

Vajon tényleg a jelzáloghitele adott erőt Serenának?

A magyar versenyző ellentétben a júliusi találkozóval (amikor 6-3, 7-6-ra nyert az amerikai) nem tudott különösebb ellenállást kifejteni az amerikai teniszcsillag ellen, aki alig egy óra alatt 6-1, 6-1-el lépett a következő fordulóba.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 24. péntek
Eszter, Eliza
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem