A világ leggazdagabb állatai: kutyák és majmok mesés vagyonnal

2009. augusztus 15. 08:02

Nem csak filmekben létezik olyasmi, hogy a multimilliomos kedvenc ölebére hagyja minden vagyonát! A valóság ennél sokkal mesébe illőbb...

Íme a világ leggazdagabb állatainak toplistája!


1. A világ leggazdagabb állata IV. Günther, egy németjuhász. A kutyus közel 70 milliárd forintot örökölt szupergazdag tulajdonosától. Több villa büszke tulajdonosa, kedveli a kaviárt és a steaket.

 

2. Kalu, a csimpánz 16 milliárd forint büszke tulajdonosa. Gazdáinak válásával jutott ehhez a vagyonhoz.

 

3. Toby Rimes egyik leszármazottja annak az uszkárnak, melyre még 1931-es halálakor hagyta minden vagyonát gazdája. Toby 9 milliárd forintnyi vagyont birtokol.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

 

4. A pletykák szerint Amerika egyik leghíresebb TV-s személyisége, Oprah Winfey kutyái szintén körülbelül 9 milliárd forintnyi örökségre számíthatnak.

 

5. Keiko, a gyilkos bálna viszont saját maga gyűjtötte össze hatalmas vagyonát. A tengeri emlős több filmben -köztük a Szabadítsátok ki Willy-t című kasszasikerben- is szerepelt, jelenlegi vagyona megközelíti a 7 milliárd forintot.

Fotók: thesun.co.uk

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem