Rabbik a vádlottak padján a korrupciós botrányban

2009. július 23. 16:59

Két polgármestert, néhány politikust és rabbikat is letartóztattak csütörtökön New Jersey-ben, miután a szövetségi nyomozóiroda korrupcióval és nemzetközi pénzmosással vádolta meg őket.

A mintegy 30 letartóztatott között volt a Manhatannal szemben, a Hudson túloldalán fekvő Hoboken polgármestere, Peter Cammarano is, aki mindössze 23 napja vette át a hivatalt. Letartóztatták Seacausus polgármesterét, Dennis Elwellt, az államgyűlés tagját Daniel Van Peltet és néhány rabbit is a Newark-i szövetségi ügyészség jelentése szerint.

A kihallgatások már ma délután megkezdődnek. Bár a hivatal rendkívül szűkszavúnak bizonyult az üggyel kapcsolatban, annyit megjegyeztek, hogy a nemzetközi pénzmosás rendkívül "nagyban folyt."

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem