0 °C Budapest

"Az év lakossági bankkártyája 2008": a CIB vitte a prímet!

Pénzcentrum
2009. április 9. 17:00

A Magyar Képzőművészek és Iparművészek Szövetsége (MKISZ) és a Magyar Képzőművészeti Egyetem (MKE) idén másodízben hirdetett pályázatot a kereskedelmi forgalomban lévő sorozatgyártású bank és hitelkártya dizájn témában. A 2007-ben alapított díjhoz kapcsolódó pályázat célja a kereskedelmi bankok közötti verseny ösztönzése arra, hogy minél művészibb, ízlésformálóbb bank- és hitelkártyákat készíttessenek, és azok kerüljenek is forgalomba.

Az "Év Bankkártyája 2008" pályázatra a CIB Bank hat darab - az arculatváltás részeként terveztetett - lakossági bankkártyával nevezett. A neves grafikusművészekből álló szakmai zsűri a pályázatra nevezett bankkártyák közül "Az év lakossági bankkártyája 2008" díjat a CIB Bank lakossági MasterCard dombornyomott bankkártyájának ítélte.

"Az év lakossági bankkártyája 2008" kategória nyertes pályázata


A díjátadó helyszínén, a Magyar Képzőművészeti Egyetem Lotz Galériájában a pályázatra beérkezett bankkártyákból kiállítás nyílt, amely április 11-ig fogadja az érdeklődőket.

Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 5. kedd
Vilma
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm