Már 393 Spar- üzlet Magyarországon

2009. április 2. 19:00

A SPAR Magyarország Kft. 2009. április 2-án, SPAR szupermarketet nyitott Nagykőrösön. Az új áruház a város első SPAR egysége, egyben a SPAR csoport 393. üzlete.

A SPAR ez év márciusában nyitott új INTERSPAR hipermarketet, és a tavaly átvett Plus üzletek SPAR szupermarketekké való átalakítására összpontosít. Mindezek mellett folytatja zöldmezős beruházásait is.

Ennek keretében nyílt meg az új nagykőrösi SPAR szupermarket, amely tágas, 1225 m2-es eladóterével a szupermarket hálózat legkorszerűbb tagja, magas szinten nyújtva a SPAR-ra jellemző vásárlói előnyöket.

Könnyű megközelíthetőségével, 146 ingyenes parkolójával, kényelmes, áttekinthető eladóterével és magas színvonalú szolgáltatásaival, kellemes és gyors bevásárlási környezetet biztosít. Megnyitása hozzájárulást jelent Nagykőrös további fejlődéséhez, lakossága jobb ellátásához, magasabb színvonalú, kulturáltabb kiszolgálásához.

Az új szupermarketben dolgozó munkatársak száma: 27 fő

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 20. 19:19
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem