2006 a "csekk" éve?

Pénzcentrum
2006. szeptember 5. 08:45

Idén július 31-ig a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány már több mint 12 milliárd forint értékben adott el a gazdálkodó egységeknek üdülési csekket, a várakozások szerint pedig a 2006-os forgalom egésze rekordot hoz majd: a vásárolt csekkek értéke elérheti a 18 milliárd forintot, míg szociális célú üdültetésre összesen mintegy 7 milliárdot fordítanak.

Idén július 31-ig a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány már több mint 12 milliárd forint értékben adott el a gazdálkodó egységeknek üdülési csekket, a várakozások szerint pedig a 2006-os forgalom egésze rekordot hoz majd: a vásárolt csekkek értéke elérheti a 18 milliárd forintot, míg szociális célú üdültetésre összesen mintegy 7 milliárdot fordítanak - írja a Napi.

Idén július végéig összesen több mint 5.8 milliárd forint értékben váltottak be csekket, főleg hotelekben és panziókban.

A csekkel kapcsolatban korábban tervezett szigorítások végül elmaradtak, csak annyi változott, hogy a parlament felhatalmazza a szociális és munkaügyi, valamint a pénzügyminisztert, hogy közös rendeletben határozzák meg a csekk felhasználásával, a szálláshoz kapcsolódó adómentesen igénybe vehető szolgáltatások körét.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22