2006 a "csekk" éve?

Pénzcentrum
2006. szeptember 5. 08:45

Idén július 31-ig a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány már több mint 12 milliárd forint értékben adott el a gazdálkodó egységeknek üdülési csekket, a várakozások szerint pedig a 2006-os forgalom egésze rekordot hoz majd: a vásárolt csekkek értéke elérheti a 18 milliárd forintot, míg szociális célú üdültetésre összesen mintegy 7 milliárdot fordítanak.

Idén július 31-ig a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány már több mint 12 milliárd forint értékben adott el a gazdálkodó egységeknek üdülési csekket, a várakozások szerint pedig a 2006-os forgalom egésze rekordot hoz majd: a vásárolt csekkek értéke elérheti a 18 milliárd forintot, míg szociális célú üdültetésre összesen mintegy 7 milliárdot fordítanak - írja a Napi.

Idén július végéig összesen több mint 5.8 milliárd forint értékben váltottak be csekket, főleg hotelekben és panziókban.

A csekkel kapcsolatban korábban tervezett szigorítások végül elmaradtak, csak annyi változott, hogy a parlament felhatalmazza a szociális és munkaügyi, valamint a pénzügyminisztert, hogy közös rendeletben határozzák meg a csekk felhasználásával, a szálláshoz kapcsolódó adómentesen igénybe vehető szolgáltatások körét.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?