6 °C Budapest

Drágul a kábeltévé

Pénzcentrum
2006. augusztus 28. 08:45

A kábeltelevíziós szolgáltalások árait is növelni fogja az ÁFA-kulcs 15-ről 20 százalékra való emelése, amelynek következtében szeptember elsejétől egységesen 20 százalékos adó terheli majd az internet-, a telefon- és a kábeltelevíziós szolgáltatás díjait.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

A kábeltelevíziós szolgáltalások árait is növelni fogja az ÁFA-kulcs 15-ről 20 százalékra való emelése, amelynek következtében szeptember elsejétől egységesen 20 százalékos adó terheli majd az internet-, a telefon- és a kábeltelevíziós szolgáltatás díjait - írja a Napi.

A UPC Magyarország Kft. Szóvivője, Szűcs László szerint a bruttó végfelhasználói díjak a jövő hónaptól négy százalékkal emelkednek, amelyről már értesítették ügyfeleiket. A társaság általában év elején módosítja az tarifáit az infláció és a költségek változásának függvényében.

A UPC természetesen tisztában van vele, hogy lesznek olyanok, akiket ez az emelés nagyon érzékenyen fog érinteni, és azzal próbálják majd csökkenteni kiadásaikat, hogy alacsonyabb tarifacsomagra váltanak, vagy lemondják a szolgáltatást, de cég szóvivője által elmondottakból kiderül, hogy sok esetben néhány hónap múlva ők is visszatérnek eredeti választásukhoz.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. december 1. szerda
Elza
48. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?