0 °C Budapest

Rekord a Balatonnál? Nincs ok a panaszra!

Pénzcentrum
2006. augusztus 25. 11:30

Rekordokat döntöget az idén a balatoni idegenforgalom, vannak olyan strandok, melyeken a korábbiakhoz képest 50%-kal több a vendég. A sikerhez nem csak az időjárás járult hozzá, a tudatos marketingtevékenységnek is kiemelt szerepet tulajdonítanak a szakemberek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Rekordokat döntöget az idén a balatoni idegenforgalom, vannak olyan strandok, melyeken a korábbiakhoz képest 50%-kal több a vendég. A sikerhez nem csak az időjárás járult hozzá, a tudatos marketingtevékenységnek is kiemelt szerepet tulajdonítanak a szakemberek - írja a Magyar Hírlap.

Júliusban igazi csúcsszezonról beszélhettünk, ám a vendégek az augusztus eleji hűvösebb idő miatt sem fogyatkoztak meg. A nagy melegben az angolok elmentek, jöttek azonban helyettük lengyelek, szlovákok, osztrákok, spanyolok és bajorok is.

A marketingtevékenység során elengedhetetlen annak hangsúlyozása, hogy nem csak a tóban lehet fürdeni, hiszen számos melegvizes fürdő is várja a pihenni vágyókat.

A Keszthely-kártya is egyre népszerűbb, a Balatonnál legalább öt napot eltöltők számára kedvezményeket biztosító kártyát tavaly 483 család váltotta ki, idén azonban már július végén meghaladta az ezret ez a szám.

ELINDULT A TURMIX, A PÉNZCENTRUM HETI HÍRLEVELE!

Ha a napi hírzaj nélkül szeretnéd olvasni a Pénzcentrum legjobb anyagait, IRATKOZZ FEL HETI HÍRVELEÜNKRE, A TURMIXRA. A legizgalmasabb sztorijaink, heti egyszer, egyenesen a postaládádba.

A csúcsidény ugyan véget ér augusztus 20 után, várhatóan azonban nem lesz olyan éles a különbség a szezonok között, mint az előző években.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20