5 °C Budapest

Gyurcsány megrendült

Pénzcentrum
2006. augusztus 22. 06:50

Gyurcsány Ferenc, miniszterelnök, a blogbejegyzésében részvétét fejezte ki az üneppi katasztrófaában elhunyt áldozatok hozzátartozóinak. Valamint ígéretett tett arra, hogy hamarosan megtudjuk meg volt-e a kellő körültekintés és figyelem.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

"Magánemberként is nehezen tudja kivonni magát az ember mindezek hatása alól, az meg természetes, hogy politikusként azonnal az a dolga, hogy nézze, hogy mi történt, hogy mi történhetett olyan, ami emberi vagy bármilyen mulasztásból hozzájárulhatott ehhez a szörnyű tragédiához.

Mélyen átélem mindazoknak a megrendülését, akikre a felszabadult ünneplés és öröm perceiben végül egy végzetesnek is bizonyuló természeti katasztrófa csapott le. És átélem azoknak a gyászát is, akik elveszítették barátjukat, hozzátartozójukat, ismerősüket. A reggel elrendelt vizsgálat eredményét rövidesen látni fogjuk, abból majd nyilván következtetéseket fogunk levonni, de nincs az a következtetés és nincs az a vizsgálat, ami visszaadja az elvesztett emberek életét vagy kárpótolja azokat akik megsérültek.

Nagy úr a természet. Vigyázni kell vele, és tudnunk kell, hogy megvolt-e a kellő körültekintés és figyelem. Rövidesen meg fogjuk tudni."

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?