7 °C Budapest

Csapatépítés: Vadásszunk főnökre!

Pénzcentrum
2006. július 10. 14:20

A paintball az elmúlt években a cégek legújabb jutalmazási formájává, csapatépítési technikájává vált. A játék - amelynek lényege, hogy a kiválasztott terepen a szemben álló csapatok egymást festékgolyókkal lövöldözik - kitűnően alkalmas az együttműködés hatékony fokozására illetve sok egyéb más mellett a gyors döntési képesség továbbfejlesztésében is segít.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Ezzel a kikapcsolódási formával "színesebbé" tehetik a több napos tréningek, konferenciák hangulatát, továbbá üzleti partnereikkel közös élményszerzést jelenthet vagy akár kollégák társaságában az aktív pihenést is szolgálhatja.

Felmérést készítettünk 5 cégre nézve, azt vizsgálva, hogy melyik milyen céges kedvezményt kínál, a táblázatban az alapdíj tartalmazza a paintball fegyver, gázpalack, fejvédő maszk, teljes ruházatot védő overallt, igény esetén mellvédő mellényt is biztosítanak és még a személyzet segítségét is tartalmazza. Egyes helyeken, ahol magasabb az alapdíj ott eltérő mennyiségű lőszert is beleszámolnak a feltüntetett árba.Kellemes kikapcsolódási formát jelenthet egy baráti társaságnak is a paintball, amelyet minimum 10 fővel lehet élvezetesen játszani több paintball klub egybehangzó véleménye szerint, de ha nem tudnál ennyi barátot összeszedni, biztosít neked a klubok többsége "játszótársakat". A legtöbb helyen a diákoknak 20 százalékos kedvezmény jár az alapdíjból.

Minden esetben előre kell foglalni - sok céges rendezvényre kerül sor a tavasz és a nyár folyamán - a választott paintball klubtól, és rendezvény helyétől függően 2-3 héttől akár 1 hónappal előre. A konkrét időpont meghatározása során kerül sor a szerződéskötésre és a kedvezményes ár pontos meghatározására, amely alapdíj csökkenést és ajándék lövedékeket jelent.

A több pályával rendelkező klubok télen-nyáron használható labirintus pályát is kínálnak. Több helyen kiegészítő programokat, egyéb lehetőségeket is kínálnak gondolva azokra, akik kiesnek a játékból, nekik például íjászat, illetve a játék utánra, mint a bográcsos főzés, flekken sütés, afterparty.

Vidéken valamivel kevesebb cég szervezi rendezvényeit ezért, itt a lefoglalás időintervalluma általában attól függ, hány fő kíván játszani, hogy fel tudjanak készülni és a választott pályát elő tudják készíteni. Kezdőknek általában a kiépített pályát javasolják az alkalmazottak, míg a gyakorlottabbak számára az erdős terep jelentheti a kihívást. Amennyiben 35 fő feletti a létszám, körmérkőzéses játékra kell számítani.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 27. 19:18