Gyurcsány nem akar bújkálni

Pénzcentrum
2006. július 7. 06:50

A csepeli Munkásotthonban tartott beszédéről számol be nekünk Gyurcsány Ferenc a mai napi naplóbejegyzésének elején.

A csepeli Munkásotthonban tartott beszédéről számol be nekünk Gyurcsány Ferenc a mai napi naplóbejegyzésének elején.

"Csepel is azt igazolta, hogy el lehet, és el kell magyarázni, hogy mit miért csinálunk, és megértik az emberek. Csak a személyes kiállás tudja hitelesíteni azt, amit teszünk. Ez a hangulat, ez a lelkesedés természetesen nem azonos a kampányban megszokottakkal. De most nincs kampány, és az sem kétséges, hogy bármennyire is vonzó lehet mindaz, amit pár éven belül fejlesztések sokaságával, egy igazságosabb, jobban működő egészségüggyel vagy oktatási rendszerrel megteremthető, most itt rövidtávon egy sor olyan döntés is van, ami nem kényelmes és ez a legkevesebb, amit mondhatunk. A sorokban amőbások ültek, amőbás pólóban. Ugyanúgy, ahogy én, ők sem akartak elbújni, nagyon köszönöm nekik. Bátorító volt jelenlétük. Folytatni kell, amit elkezdtünk, nincs mese."

Megosztja velünk a kellemes vendégségben eltölt esti programjuk részleteit, amelyek a következők:

"Kiváló esténk volt Csehák Juditnál és Békesi Lacinál tegnap este. Odaköltöztek a környékünkre, nem messze tőlünk. Judit valami végtelenül kifinomult ízléssel, elegánsan és bátran rendezte be a nappalit. Kicsit irigykedtünk, mert oly régóta szeretnénk mi is hozzányúlni a nappalinkhoz, de az az igazság, hogy az akkor megy jól, ha az ember maga tud vele foglalkozni, ha jön-megy boltról boltra, és nézeget, válogat, hogy tényleg az övé legyen a végső döntés. Most nyilván nem a nappali bútoraival vagyunk elsősorban elfoglalva. Judit nem csak egészségpolitikusnak kiváló, remekül is főz. Hideg uborkalevest ettünk, mindenfajta sült zöldségeket, egy kevés nyári lecsót, és könnyű fehér bort ittunk. Laci impulzív, meggyőző, nagyon okos. Kritikus amit mond, de egyáltalán nem igazságtalan. Mondja visszafelé évekre, hogy hol és miben hibáztunk. Mi tagadás ez a listája hosszabb volt, mint az, amin az szerepelt, amit jól csináltak az előző kormányok. Miközben beszélgettünk, ment mögöttünk a televízió, nagyon halkan csak hogy tudjuk, hogy áll a meccs, így aztán csak keveset láttunk belőle. Tulajdonképpen majdnem semmit. De jobban izgatott Csehák Judit és Békesi Laci, mint az egyébként rendkívül szimpatikus portugál és francia csapat mérkőzése."

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Egy rövid családi kitérő után visszatér a politikához és egy rá jellemző gondolattal zár. "A politika az olyan, hogy egyszer fönt és egyszer lent, időnként jobban és máskor gyatrábban mennek a dolgok. Az utóbbi esetben meg kell érteni, hogy miben kell változni, vagy változtatni. Remélem, elég jól értjük."

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?