3 °C Budapest

Kérem, én ártatlan vagyok!

Pénzcentrum
2006. május 10. 06:50

Tegnap Rejtő Tibor vallotta magát ártatlannak, ma pedig a Kulcsár-ügy negyedrendű vádlottja sem ismerte el bűnösségét a Fővárosi Bíróságon.Mészáros János, a Britton C and C Kft. ügyvezetője azt mondta: tanácsot, javaslatot adott, de döntéseket nem hozott - írja az InfoRadio.hu

Korábban szintén tagadta bűnösségét az ügy másod- és harmadrendű vádlottja. Kerék Csaba, a Britton cégcsoport vezetője úgy fogalmazott: az irányítása alatt álló társaságok szabályosan működtek; Rejtő Tibor, a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. egykori elnöke pedig arról beszélt, hogy nem vett részt a bűncselekményekben, és azokhoz semmilyen segítséget nem nyújtott.

A múlt héten kezdődött büntetőeljárásban Kulcsár Attila, a per elsőrendű vádlottja elismerte bűnösségét, igaz nem szóban hanem írásban, és a vádiratban megállapított kárt túlzottnak tartotta.

Kulcsárt és 21 társát sikkasztással, pénzmosással, vesztegetéssel, orgazdasággal és bűnpártolással vádolják. A sikkasztás értéke 23 milliárd, a cselekménnyel okozott kár 8,3 milliárd forint. Az elsőfokú ítélet legkorábban a 2007 első felében várható.
NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 27. péntek
Angelika
4. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?