Kérem, én ártatlan vagyok!

Pénzcentrum
2006. május 10. 06:50

Tegnap Rejtő Tibor vallotta magát ártatlannak, ma pedig a Kulcsár-ügy negyedrendű vádlottja sem ismerte el bűnösségét a Fővárosi Bíróságon.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


Mészáros János, a Britton C and C Kft. ügyvezetője azt mondta: tanácsot, javaslatot adott, de döntéseket nem hozott - írja az InfoRadio.hu

Korábban szintén tagadta bűnösségét az ügy másod- és harmadrendű vádlottja. Kerék Csaba, a Britton cégcsoport vezetője úgy fogalmazott: az irányítása alatt álló társaságok szabályosan működtek; Rejtő Tibor, a Kereskedelmi és Hitelbank Rt. egykori elnöke pedig arról beszélt, hogy nem vett részt a bűncselekményekben, és azokhoz semmilyen segítséget nem nyújtott.

A múlt héten kezdődött büntetőeljárásban Kulcsár Attila, a per elsőrendű vádlottja elismerte bűnösségét, igaz nem szóban hanem írásban, és a vádiratban megállapított kárt túlzottnak tartotta.

Kulcsárt és 21 társát sikkasztással, pénzmosással, vesztegetéssel, orgazdasággal és bűnpártolással vádolják. A sikkasztás értéke 23 milliárd, a cselekménnyel okozott kár 8,3 milliárd forint. Az elsőfokú ítélet legkorábban a 2007 első felében várható.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 4. szombat
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?