31 °C Budapest

Cáfol a McDonald's és a Disney

Pénzcentrum
2006. május 9. 16:52

A McDonald's Corporation a mai napon hivatalosan cáfolta azt a Los Angeles Times-ban hétfőn, ismeretlen forrásra hivatkozva megjelentetett hírt, amely szerint a Walt Disney Company üzleti szempontokon kívül álló okokból megszakította volna az együttműködést a gyorsétterem hálózattal."A mai Los Angeles Times-ban megjelent hír az igazság félremagyarázása." - kommentálta a cikket Jack Daly a McDonald's vállalati kapcsolatokért felelős alelnöke.

A McDonald's Corporation már tavaly júliusban bejelentette (Los Angeles Times, 2005. július 28.), hogy megszünteti a Disney-vel 10 éve fennálló exkluzív promóciós partneri viszonyt. A felek közösen döntöttek az exkluzív partnerség befejezéséről, ami lehetővé tette a McDonald's-nak, hogy már 2005. júliusában együttműködést kezdjen a DreamWorks Animation SKG Inc-el. "A 10 éves McDonald's/Disney szövetségnek közös akarattal, üzleti okokból vettettünk véget. A döntés több mint egy évvel ezelőtt megszületett és ismert volt az üzleti világ előtt" - hangsúlyozza Jack Daly.

A jövőben a McDonald's és a Disney továbbra is együtt kíván működni különböző promóciókban, így például az "Autók / Cars" és a "Karib tenger kalózai / Pirates of the Caribbean" produkciók kapcsán. "A McDonald's döntése az együttműködés exkluzivitásának megszüntetéséről lehetőséget biztosít arra, hogy a cég más stúdiókkal is együttműködjön. Számos ilyen tárgyalás van folyamatban." - áll a McDonald's nyilatkozatában.
Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 27. hétfő
László
26. hét
Június 27.
Polgárőr nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?