Árvíz idején sem alszik a Tesco...

Pénzcentrum
2006. május 5. 09:30

A Tesco kész a kritikus helyzetekben, mint amilyen az idei tavaszi árvíz is volt, támogatást nyújtani. A mostani dunai és tiszai árvizek idején a Tesco mintegy 1,5 millió forinttal segítette az árvíz elleni védekezésben résztvevő szervezeteket.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.


A gáton dolgozók ellátásához többek között tartós kenyérrel, konzervekkel és ásványvízzel járult hozzá például a Tesco budapesti, esztergomi, bajai, szarvasi, paksi és szolnoki áruháza. Az érintett területeken a Tesco hipermarketekben az élelmiszeren kívül lisztes zsákokat is gyűjtöttek, hogy azokat átadhassák a védekezésben résztvevők számára.

Helyi szinten az áruházigazgatók álltak kapcsolatban a katasztrófavédelemmel, a polgármesteri hivatallal és rajtuk keresztül segítették a gáton dolgozókat. A Tesco közvetve, a Vöröskereszten keresztül tartós élelmiszerek, víz és tisztítószerek felajánlásával segítette a szolnoki árvíz ellen küzdők munkáját. A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság 60 munkatársa a Tisza és Kőrös torkolatánál dolgozott Csongrád és Kunszentmárton térségében. Molnár Péter a parancsnokság szóvivője elmondta: "Nagyon nehéz a gáton dolgozók ellátását megszervezni, és ehhez nyújtott nagy segítséget a Tesco a felajánlott élelmiszerekkel."
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 28. vasárnap
Stefánia
47. hét
November 28.
Advent (1.)
November 28.
Nemzetközi Aura nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?