3 °C Budapest

Leleplezett biztosítási csalások - Volt, aki belehalt!

Pénzcentrum
2006. április 28. 05:30

Egy 45 éves jogászt két és fél éves felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek az Egyesült Államokban, miután bebizonyosodott, hogy a férfi biztosítási csalások sorozatában vett részt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.Az esküdtszék két nap alatt hozta meg a döntést. A jogász egy 16 fős bűnbandához tartozott, akik közül több tagot is elítéltek korábban.

A megrendezett balesetekre egy 2003-as balul sikerült eset hívta fel a figyelmet, akkor ugyanis egy 65 éves nagymama életét vesztette.

 

A megrendezett balesetek hazánkban sem ismeretlenek, korábban beszámoltunk a leggyakoribb trükkökről és azok buktatóiról:

 

Biztosítási csalók- Egy autón négyszer "kaszálnak"

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Gazdagodj meg a lakásbiztosításodon! - A jól bevált trükkök...

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 6. hétfő
Miklós
49. hét
December 6.
Mikulás
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?