27 °C Budapest

Jegygyűrűt a Tesco-ból? - Lassan menyasszonyt is vehetsz!

Pénzcentrum
2006. április 24. 05:30

Úgy tűnik a kiskereskedelmi óriás, Tesco egy ígéretes területről sem szeretne lemondani, a bioüzemanyag gyártás után most a romantikus cikkek piacára léptek be - ahogy a vállalat szóvivője fogalmazott.

Úgy tűnik a kiskereskedelmi óriás, Tesco egy ígéretes területről sem szeretne lemondani, a bioüzemanyag gyártás után most a romantikus cikkek piacára léptek be - ahogy a vállalat szóvivője fogalmazott.

Nagy-Britanniában 26 üzletében kezdte meg a Tesco a romantikus árucikkek forgalmazását és az első tapasztalatok szerint kiemelkedő kereslet mutatkozik ezen áruk iránt.

A Tescoban már 47 fontért is lehet gyémánt köves aranygyűrűt kapni, ennél azonban jóval értékesebb darabok is megtalálhatók a hipermarketben, így a vásárlók akár 1,297 fontot is költhetnek a "gazdaságos gyűrűre".

A cég szóvivője szerint nem is elsősorban az ár számít, hanem a hihetetlenül magas minőség, melyet azáltal biztosítanak, hogy a legjobb beszállítókkal állnak kapcsolatban.

Csak összehasonlításképpen: a Tiffany legkedveltebb modelljei 2-3 ezer fontba kerülnek, míg egy Cartier gyűrűért bőven többet is fizethetnek a házasságra készülők.
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

NAPTÁR
Tovább
2023. június 5. hétfő
Fatime
23. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?
Portfolio  |  2023. június 5. 09:12