2019. november 20. szerda Jolán

Lebukott a blicckirály: milliókat követel tőle a MÁV


A legnagyobb tartozást felhalmozó utastól 9,5 millió forintot követel a MÁV, de rajta kívül akadnak még adósok bőven - számolt be a Világgazdaság.

238,5 millió forint bírságot szabtak ki a vasút jegyvizsgálói idén a harmadik negyedévig, ebből az utasok eddig az összeg alig harmadát, 71,8 millió forintot fizettek meg.

A BKK az idei első kilenc hónapban 151 ezer alkalommal szabott ki pótdíjat az utazási feltételek megszegése miatt, ebből 1,954 milliárd forintot tudott behajtani.

A MÁV arról tájékoztatta a lapot, hogy a tíz legtöbbet bliccelő mindegyikét több mint kétszázszor büntette meg a vasúttársaság, és olyan is van, akit majdnem hatszázszor. A társaság azt tekinti bliccelőnek, aki jegy nélküli felszállás esetén a jegyvizsgálótól sem vásárol menetjegyet, illetve jogosulatlanul vesz igénybe kedvezményt.

A legnagyobb tartozást felhalmozó utastól 9,5 millió forintot követel a MÁV.

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Így segíti mellőzött pályatársait a Mi kis falunk sztárja
Egymást érik az új magyar fikciós tartalmak, melyeknek szükségük van színészekre.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS