17 °C Budapest
Te is mész a Velencei tóra ezen a nyáron? Erről feltétlenül tudnod kell

Te is mész a Velencei tóra ezen a nyáron? Erről feltétlenül tudnod kell

2019. július 5. 19:01

A MÁV-START és a Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. (KNYKK) újabb együttműködése után a velencei-tavi térségben élők ezentúl egyszerűbben juthatnak el a fővárosba vonattal és a csatlako-záshoz érkező buszjáratokkal - írja közleményében a MÁV.

A velencei-tavi térségben folytatódik a vasúti és közúti integrált szolgáltatások fejlesztése. Júliustól új menetrend és vonalhálózat szerint közlekednek a Velencei-tó környéki KNYKK autóbuszjáratok. Ennek köszönhetően a Pákozdon és Sukorón élők is utazhatnak autóbuszbérlettel a Budapest felé közlekedő, Velence és Kápolnásnyék vasútállomásokon megálló vonatokkal.

Az elfogadás feltétele: az utasnak rendelkeznie kell a KNYKK-nál váltott tanuló- vagy dolgozói havi bérlettel Pákozd vagy Sukoró települések érintett autóbusz-megállóhelyeiről Velence és Budapest között található vasúti megállóhelyre. A vasúti és közúti szolgáltatók együttműködése a jelenlegi közúti eljutási lehetőségeknél kedvezőbb menetidővel biztosítja a főváros elérését a térségben élők számára - írják.

NEKED AJÁNLJUK
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 24. kedd
Eszter, Eliza
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?