17 °C Budapest
Itt az újabb közlekedési káosz Budapesten: egész nyáron tart majd

Itt az újabb közlekedési káosz Budapesten: egész nyáron tart majd

MTI
2019. június 16. 09:00

A nyári iskolai szünetben folytatja a Fővárosi Vízművek a Szent István körúton a vízvezeték-rekonstrukciót, a munkálatok várhatóan augusztus 20-ig tartanak.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a hétfőn induló kivitelezés jelentős forgalmirend-változással jár, a Váci út és a Bihari János utca között a Margit híd felé, továbbá a Honvéd utca és a Nyugati tér között a Nyugati tér felé csak egy-egy sáv lesz járható.

A felújítás első napjaiban csak a Szent István körút Nyugati tér irányú útpályája szélső sávjának forgalomkorlátozására kell számítani.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?