14 °C Budapest
Hagyományos vonalon fejleszt a BKK: itt lesz jobb az utasoknak

Hagyományos vonalon fejleszt a BKK: itt lesz jobb az utasoknak

2017. augusztus 7. 17:30

A Budapesti Közlekedési Központ növelte a jegy- és bérletkiadó automaták számát a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren. Az ügyfélközpont mellett ma már három automatából is megvásárolhatják jegyüket a repülőtérre érkezők.

Üzembe helyezték a harmadik jegy- és bérletkiadó automatát a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren 2017. augusztus 4-én. A Budapestre érkező utasok már a reptéren megvehetik a fővárosi közösségi közlekedéshez szükséges jegyüket vagy bérletület, amelyre a három automata mellett a helyszínen működő BKK Ügyfélközpontban is van lehetőség - jelenti a közlekedési vállalat közleményében.

Bár a készülékekben vásárolt jegytípusok közül a vonaljegy a legnépszerűbb, a repülőtéri helyszíneken várhatóan a repülőtéri vonaljegyre lesz a legnagyobb igény. A Fővárosi Önkormányzat döntése alapján a Budapesti Közlekedési Központ megrendelésére 2017. július 8-ától elindult a 100E járat, így már közvetlenül, átszállás nélkül is el lehet jutni közösségi közlekedéssel Budapest belvárosából a repülőtérre. A 100E autóbuszokra külön repülőtéri vonaljegyet kell váltani, amelynek ára 900 Ft. A reptéri BKK automatáknak köszönhetően a légikikötőből a belvárosba tartó utasok kényelmesen, néhány perc alatt megvásárolhatják az utazásukhoz szükséges jegyüket.

Budapesten és az agglomerációban összesen 359 automata áll ügyfeleink rendelkezésére.

NEKED AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 9. 16:07