0 °C Budapest

Hagyományos vonalon fejleszt a BKK: itt lesz jobb az utasoknak

2017. augusztus 7. 17:30

A Budapesti Közlekedési Központ növelte a jegy- és bérletkiadó automaták számát a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren. Az ügyfélközpont mellett ma már három automatából is megvásárolhatják jegyüket a repülőtérre érkezők.

Üzembe helyezték a harmadik jegy- és bérletkiadó automatát a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren 2017. augusztus 4-én. A Budapestre érkező utasok már a reptéren megvehetik a fővárosi közösségi közlekedéshez szükséges jegyüket vagy bérletület, amelyre a három automata mellett a helyszínen működő BKK Ügyfélközpontban is van lehetőség - jelenti a közlekedési vállalat közleményében.

Bár a készülékekben vásárolt jegytípusok közül a vonaljegy a legnépszerűbb, a repülőtéri helyszíneken várhatóan a repülőtéri vonaljegyre lesz a legnagyobb igény. A Fővárosi Önkormányzat döntése alapján a Budapesti Közlekedési Központ megrendelésére 2017. július 8-ától elindult a 100E járat, így már közvetlenül, átszállás nélkül is el lehet jutni közösségi közlekedéssel Budapest belvárosából a repülőtérre. A 100E autóbuszokra külön repülőtéri vonaljegyet kell váltani, amelynek ára 900 Ft. A reptéri BKK automatáknak köszönhetően a légikikötőből a belvárosba tartó utasok kényelmesen, néhány perc alatt megvásárolhatják az utazásukhoz szükséges jegyüket.

Budapesten és az agglomerációban összesen 359 automata áll ügyfeleink rendelkezésére.

NEKED AJÁNLJUK
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 10. vasárnap
Judit
49. hét
December 10.
Az emberi jogok napja
December 10.
Advent (3.)
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. december 9. 19:21
OTTHONTEREMTÉS 2024-BEN
Jelzáloghitelek, CSOK Plusz, Babaváró és ingatlanpiaci trendek
Most nem