Hagyományos vonalon fejleszt a BKK: itt lesz jobb az utasoknak

Hagyományos vonalon fejleszt a BKK: itt lesz jobb az utasoknak

2017. augusztus 7. 17:30

A Budapesti Közlekedési Központ növelte a jegy- és bérletkiadó automaták számát a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren. Az ügyfélközpont mellett ma már három automatából is megvásárolhatják jegyüket a repülőtérre érkezők.

Üzembe helyezték a harmadik jegy- és bérletkiadó automatát a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren 2017. augusztus 4-én. A Budapestre érkező utasok már a reptéren megvehetik a fővárosi közösségi közlekedéshez szükséges jegyüket vagy bérletület, amelyre a három automata mellett a helyszínen működő BKK Ügyfélközpontban is van lehetőség - jelenti a közlekedési vállalat közleményében.

Bár a készülékekben vásárolt jegytípusok közül a vonaljegy a legnépszerűbb, a repülőtéri helyszíneken várhatóan a repülőtéri vonaljegyre lesz a legnagyobb igény. A Fővárosi Önkormányzat döntése alapján a Budapesti Közlekedési Központ megrendelésére 2017. július 8-ától elindult a 100E járat, így már közvetlenül, átszállás nélkül is el lehet jutni közösségi közlekedéssel Budapest belvárosából a repülőtérre. A 100E autóbuszokra külön repülőtéri vonaljegyet kell váltani, amelynek ára 900 Ft. A reptéri BKK automatáknak köszönhetően a légikikötőből a belvárosba tartó utasok kényelmesen, néhány perc alatt megvásárolhatják az utazásukhoz szükséges jegyüket.

Budapesten és az agglomerációban összesen 359 automata áll ügyfeleink rendelkezésére.

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. május 18. szerda
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?