0 °C Budapest

Marad a fennakadás Budapesten

MTI
2012. augusztus 22. 19:54

Ismét vágányzárat vezet be csütörtök délelőtt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a 6-os, ráckevei HÉV vonalán Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között a szerdai kábellopás miatt - közölte a BKK.

A vonalon szerda délelőtt 340 méter úgynevezett betáplálási kábelt vágtak le az oszlopokról, az okozott kár mintegy 3,5 millió forint, emiatt délután vágányzár volt a vonal egy részén. A helyreállítási munkák miatt a csütörtöki üzemkezdettől várhatóan délig ismét megosztva, két szakaszon járnak majd a szerelvények, Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső között pedig H6 jelzésű pótlóbuszokkal lehet utazni.

Kérik, hogy akinek érdemi információja van az esettel kapcsolatban, az hívja a rendőrséget vagy a BKK ügyfélszolgálatát. Korábban Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója és Bolla Tibor, a BKV vezérigazgatója nyomravezetői díjat ajánlott fel; 250 ezer forintot azoknak, akik értékelhető felvilágosítással tudnak szolgálni az elkövetőkről, 500 ezer forintot pedig azoknak, akik olyan felvásárlókról adnak a büntetőeljárás során használható adatokat, akik úgy vesznek rézvezetéket, hogy nem győződnek meg az eredetükről.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 1. csütörtök
Elza
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. november 30. 20:58