2 °C Budapest

Tokaj-Hegyalja legújabb sikere - a világ élmezőnyében a magyar borvidék

Pénzcentrum
2012. január 24. 18:32

Tokaj-Hegyalját is beválasztották a 2012-es év 10 legjobb borturisztikai desztinációja (10 Best Wine Travel Destinations 2012) közé, az Amerikai Egyesült Államok mértékadó borbarát magazinja, a Wine Enthusiast Magazine év végi számában - tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Zrt.

A magyar borvidéket Mike Desimone és Jeff Jenssen szakújságírók személyesen járták be. Élménybeszámolójuk részletesen tárja az olvasók elé Tokaj-Hegyalja és a tokaji bor történetét, a tokaji borászat mai helyzetét.

A szakírók a turisztikai adottságoktól a borászati szakprogramokon át a helyi szálláslehetőségeken keresztül, mélyreható elemzéssel bizonyítják, hogy Tokaj-Hegyalját látnia kell az amerikai érdeklődőnek, és ott nemcsak a tokaji aszút, de a helyi gasztronómiai különlegességeket is meg kell kóstolniuk.

A Wine Enthusiast Magazine a világ legnagyobb példányszámban megjelenő borászati lapja közel 800 ezer olvasóval, melynek online változatát is több százezren látogatják.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 29. kedd
Taksony
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?