28 °C Budapest

Horror a repülőtéren! Hullát akartak a gépre csempészni?

2010. április 7. 19:02

Két nőt letartóztattak a liverpooli John Lennon repülőtéren, miután kiderült, hogy egy tolókocsiba ültetetve fel akarták csempészni az egyik németországi járatra az egyik már elhunyt 91 éves rokonukat - tudta meg a Reuters.

A beszállás előtt a személyzet gyanút fogott, mivel a férfi nem mozdult és a kortársaira nem igazán jellemző módon napszemüveget viselt.

A dolgozók értesítették a rendőrséget, akik megállapították, hogy a férfi már valószínűleg a repülőtérre való érkezés előtt elhunyt.

A két nő közel egymillió forintot spórolt volna, Németországban akarták eltemetni a papát

Ez annak fényében még megdöbbentőbb, hogy a két nő és a halott férfi 50 kilométerről egy taxival érkezett a helyszínre. A két gyanúsított azt állítja, hogy az autóban még élt a férfi, a családtagok közül nyolcan állítják, hogy az utazás reggelén még élt a papa.

A 41 és 66 éves gyanúsítottak óvadék ellenében szabadlábon védekezhetnek, a vád ellenük a haláleset bejelentésének elmulasztása.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?