11 °C Budapest

Máris elkapták a trükkös pénztolvajt

Pénzcentrum
2014. május 21. 10:33

Tegnap eltűnt egy pénzszállító a 8. kerületben. A férfi a hatalmas zsáknyi pénzt átvette, de ahelyett, hogy a pénzszállító autóba ült volna be társa mellé, egyszerűen elsétált mellette, és bement a Corvin Plazába - tudta meg a Blikk.

A huszonkét éves férfi tegnap a Futó utcai bankfiókban vette fel a szállítandó hatalmas summát, de ahelyett, hogy munkáját végezte volna, meglógott a pénzzel. Fogta magát, bement a bevásárlóközpontba és átöltözött. Majd kislisszolt a plázából a tele pénzeszsákkal.

Az autóban ülő pénzszállító kolléga 15-20 percet várakozott, majd bement abba az irodaházba, ahol a bank is működik. Ott kiderült, hogy a férfi nincs ott, és a biztonsági kamerák felvételeinek átvizsgálása után kiderült, hogy nem is ott járt, ahová ígérete szerint készült. Ez már túlságosan gyanús volt a kollégának, ezért értesítette a rendőrséget és a pénzszállító cég vezetőségét.

A nyomozás megindult, ma hajnalban pedig elfogták a tolvajt. A férfi kihallgatása folyamatban van. Arról nincs információ, pontosan mennyi pénzt zsákmányolt, és hogy mennyit költött el belőle.

 

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?