27 °C Budapest
US dollars as a background

Kiderült az igazság: ekkora vagyont hagyott hátra Matthew Perry, ők az örökösök

2024. március 12. 21:02

Halála után négy hónappal kiderült, hogy kik öröklik Matthew Perry nagyjából 1 millió dollárra tehető személyes vagyonát. A színész a végrendeletét még 2009-ben írta.

Több mint négy hónapja halt meg Matthew Perry, ám végrendelete csak most látott napvilágot – számolt be róla a People. A lap birtokába került jogi beadvány szerint a színész 2009-ben íródott végrendelere szerint a vagyonának nagy része egy legendás hollywoodi vagyonkezelőbe kerül. A dokumentumban megjegyzi, hogy ingóságait az „Alvy Singer Living Trust”-ra bízná.

A Jóbarátok egykori sztárja szüleit, John Perryt és Suzanne Morrisonst jelölte meg bizalmi haszonélvezőknek, ám féltestvére, Caitlin Morrison és Rachel Dunn szintén kedvezményezettekként jelennek meg a végrendeletben. A színész ebben végül arról is határozott, hogy vagyonát egyetlen gyermeke sem lesz jogosult örökölni.

A dokumentumból végül az is kiderült, hogy Matthew Perry nagyjából 1 millió dolláros személyes vagyonnal rendelkezett a halálakor.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/20. heti nyerőszámait. Nem volt telitalálatos szelvény, így a jövő héten a várható főnyeremény 1 miliárd 715 millió forint lesz a hatos...

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm