14 °C Budapest
Coloured lights

Ingyenes belépőket adnak a Sziget fesztiválra: itt lehet kérni, ők igényelhetik a kedvezményt

2022. augusztus 12. 19:02

Már régóta nem tabu gyerekkel eljárni fesztiválozni, és ez alól a 2022-es Sziget fesztivál sem kivétel. A Pénzcentrum most a szervezők segítségével összeszedte a legfontosabb tudnivalókat azoknak a szülőknek, akik nem akarják, hogy gyermekük kihagyja az élményeket. Kiderült, hogy hány éves korig ingyenes a belépés, és milyen programok várják a legkisebbeket a fesztiválon!

Manapság már egyáltalán nem ördögtől való gyerekkel fesztiválra menni, és ez alól a Sziget sem kivétel. Hiszen nem csak az esti koncertekből áll a fesztivál, gyakorlatilag egész nap hatalmas a pezsgés, és tényleg minden korosztály megtalálhatja a maga szórakozását. Most a fesztivál szervezőinek segítségével összeszedtünk néhány tippet azoknak, akik például most hétvégén látogatnak ki a gyermekükkel a fesztiválra.

Mint a Pénzcentrum kérdésére a Sziget megerősítette:

Belépéskor a jegypénztárban a gyerekek speciális karszalagot kapnak, amelyre rá lehet írni a szülők adatait arra az esetre, ha elveszítenénk szem elől a gyereket - az infópontokon is lehet ilyet kérni, ha esetleg történne vele valami a fesztivál területén. A szervezők hozzátették azt is, hogy a beéptetésnél a kollégák külön segítik a gyermekkel érkezők bejutását. Arra a kérdésünkre, hogy évente jellemzően hány gyermek keveredik el szüleitől a szigeten, a szervezők azt közölték, hogy:

Még nem hallottunk olyan esetet, hogy eltűnt volna gyerek a Szigeten. Ellenben a Motörhead-ből Lemmy annak idején eltűnt, de aztán ő is meglett!

Lehet venni a gyerekeknek a fülvédőt a Szigeten?

Természetesen a fesztiválon nagyobb részben a zene van a főszerepben, viszont a Sziget arra is kínál megoldást, hogy a kicsik ne süketüljenek meg a hangszóróktól.

A Sziget partnere idén az professzionális füldugókat gyártó Alpine cég, mely egyrészt ellátja a sziget zajos területein dolgozókat termékeivel, de az Alpine Hearing Protection helyszínen bárki vásárolhat ilyen füldugót, ami a fesztiválon hasznos lehet azoknak is, akik a programhelyszínek zaját ki akarják szűrni az alvás alatt. Az Alpine az érzékenyebb fülű gyerekeket is segíti:  limitált számban ingyen füldugót kapnak a gyerkőcök a H&M Sziget VIP helyszínénél

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- közölték. Természetesen, ha otthon is akad zajvédő alkalmatosságunk, azt is elvihetjük.

Ilyen programok várják a gyerekeket

Arra a kérdésünkre, hogy milyen programok várják a gyerekeket a Szigeten, a szervezők röviden annyit válaszoltak, hogy tulajdonképpen majdnem az összes. Ott van például a Vándor Vurstli, a Cirkusz, a Civil Sziget a Global Village-ben a vietnámi vízibáb színház, és lenyűgözve nézik a gyerekek a Sétáló Utcaszínház fantasztikusan látványos vonulásaitis.

Számos gyerek rajong a nagy szupersztárokért, mint Dua Lipa vagy Justin Bieber, épp ezért a nagyszínpad előtti részen kialakítottunk egy gyerekspecifikus lelátót is. És sok helyen van magyar aktuális sztár, ami vonzó szintén a fiataloknak. A csúszdáknál pedig reggel 9-18-ig animátorok várják a gyerkőcöket

- sorolták.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 15. héten

Kihúzták az Ötöslottó nyerőszámait, ahol a főnyeremény ezen a héten pontosan 1,280 milliárd forint volt. Lássuk, lesz-e olyan szerencsés, aki elviszi ezt az összeget!

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem