33 °C Budapest
Szexi képsorokkal promózzák a Balatont: ezt neked is látnod kell - VIDEÓ!

Szexi képsorokkal promózzák a Balatont: ezt neked is látnod kell - VIDEÓ!

2017. április 6. 13:01

Lángossal, lányok tangába bújtatott fenekével, gépi fagyival, vetkőző lányokkal, strandröpivel, öltöző lányokkal, vízibunyóval, szexelő lányokkal, na meg lányok bikinis melleivel reklámozzák a Duna TV Egynyári kaland című sorozatának második évadát, na meg a Balatont.

Folytatódik a Duna TV Egynyári kaland című sorozata; a hat részből álló második évad május 13-tól lesz látható szombat esténként. "A második évad története egy év elteltével ott folytatódik, ahol az első befejeződött, azaz a fiatalok most már elsőéves egyetemistaként térnek vissza Balatonfüredre bulizni, kavarni és a teljesen életszerűtlenül szexmentes első évaddal szemben ezúttal már dugni is" - írja a comment:com blog. Íme, az előzetes:

{{EMBED:indavideo.hu/cf3547bc1e}}

Amúgy a sorozat szereplőin túl a legtöbb magyar család is a Balaton partján piheni majd ki idén a dolgos hétköznapokat. Nekik jó hír, hogy a magyar tengernél 367 milliárd forint értékben valósulnak meg turisztikai fejlesztések - a főszezonra például 56 strand is megújul. A Balatoni Szövetség pedig nemrég azt is közölte, hogy a tó környékén már április 3-7 között megkezdik a biológiai szúnyoggyérítést.

NEKED AJÁNLJUK
Az Eurojackpot nyerőszámai a 24. héten

Június 18-án este kihúzták az Eurojackpot 2021/24. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten senki sem ütötte meg a főnyereményt, így az tovább halmozódik.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 19. szombat
Gyárfás
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?