16 °C Budapest
Ez az ajándékkártya lehet az idei karácsony slágere: ilyen még nem volt Magyarországon

Ez az ajándékkártya lehet az idei karácsony slágere: ilyen még nem volt Magyarországon

2020. november 5. 16:31

Novembertől Magyarországon elérhetővé válik a Netflix ajándékkártya, amivel bankszámla és bankkártya nélkül is használhatja bárki a streaming szolgáltatást. Azok számára is előnyös, akik hajlamosak megfeledkezni megújuló előfizetéseikről: erről a kártyáról ugyanis csak addig vonódik a havidíj, amíg van rajta keret.

Nemsokára már itthon is elérhető lesz a Netflix Gift Card, amely gyakorlatilag egy feltöltőkártya. A hagyományos, előfizetéses modellhez képest a legnagyobb különbség az, hogy ebben az esetben a felhasználó fix összeget tölt fel a Netflix fiókjába, és addig használhatja a szolgáltatást, amíg ez az összeg fedezi a használatot - írta közleményében a szolgáltató.

A felhasználói igényekre reagálva mostantól egyre több helyen találkozhatunk majd a boltokban a Netflix ajándékkártyáival, melyekkel meglephetjük magunkat, barátainkat, vagy a családtagokat, és akár készpénzzel is fizethetünk

- tájékoztattak. Az ajándékkártyákkal örömet szerezhetünk az új előfizetőknek és meglévőknek is - írták -, hiszen a már regisztrált bankkártyás felhasználók is aktiválhatják ezeket, ameddig a kártya egyenlege tart, addig a Netflix nem vonja a havidíjat a bankkártyáról, így tényleg mindenki örülni fog neki.

A kártyák háromféle összegben vásárolhatók meg: 5 000, 15 000 és 50 000 forint értékben, a szolgáltatás használatának költsége pedig megyezik a bankkártyás fizetés során alkalmazott árszabással. Viszont amíg bankkártyával teljes hónapokat fizethetünk, az ajándékkártyás rendszerben napi elszámolást alkalmaz a Netflix, így a tartalmak törthónapban is elérhetőek. Az átláthatóság jegyében a szolgáltató elvileg külön e-mailt is küld arról, ha már fogyóban van a korábban feltöltött egyenleg.

Ez lesz az idei karácsony slágere?

Tavaly karácsony előtt megkérdeztük olvasóinkat, előfizetnének-e valamelyik streaming szolgáltatásra a közeljövőben. Akkor 888-an válaszolták, hogy igen, 295-en pedig csak időszakosan vállaltak volna be egy előfizetést. Indén pedig Valentin-nap alkalmából azt mértük fel, hogy ajándékba örülnének-e egy ilyen szolgáltatásnak: a válaszadók 22 százaléka bármilyen streamingnek örült volna - igaz, 45 százalékuknak volt már előfizetése.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?