11 °C Budapest

Ez az ajándékkártya lehet az idei karácsony slágere: ilyen még nem volt Magyarországon

2020. november 5. 16:31

Novembertől Magyarországon elérhetővé válik a Netflix ajándékkártya, amivel bankszámla és bankkártya nélkül is használhatja bárki a streaming szolgáltatást. Azok számára is előnyös, akik hajlamosak megfeledkezni megújuló előfizetéseikről: erről a kártyáról ugyanis csak addig vonódik a havidíj, amíg van rajta keret.

Nemsokára már itthon is elérhető lesz a Netflix Gift Card, amely gyakorlatilag egy feltöltőkártya. A hagyományos, előfizetéses modellhez képest a legnagyobb különbség az, hogy ebben az esetben a felhasználó fix összeget tölt fel a Netflix fiókjába, és addig használhatja a szolgáltatást, amíg ez az összeg fedezi a használatot - írta közleményében a szolgáltató.

A felhasználói igényekre reagálva mostantól egyre több helyen találkozhatunk majd a boltokban a Netflix ajándékkártyáival, melyekkel meglephetjük magunkat, barátainkat, vagy a családtagokat, és akár készpénzzel is fizethetünk

- tájékoztattak. Az ajándékkártyákkal örömet szerezhetünk az új előfizetőknek és meglévőknek is - írták -, hiszen a már regisztrált bankkártyás felhasználók is aktiválhatják ezeket, ameddig a kártya egyenlege tart, addig a Netflix nem vonja a havidíjat a bankkártyáról, így tényleg mindenki örülni fog neki.

A kártyák háromféle összegben vásárolhatók meg: 5 000, 15 000 és 50 000 forint értékben, a szolgáltatás használatának költsége pedig megyezik a bankkártyás fizetés során alkalmazott árszabással. Viszont amíg bankkártyával teljes hónapokat fizethetünk, az ajándékkártyás rendszerben napi elszámolást alkalmaz a Netflix, így a tartalmak törthónapban is elérhetőek. Az átláthatóság jegyében a szolgáltató elvileg külön e-mailt is küld arról, ha már fogyóban van a korábban feltöltött egyenleg.

Ez lesz az idei karácsony slágere?

Tavaly karácsony előtt megkérdeztük olvasóinkat, előfizetnének-e valamelyik streaming szolgáltatásra a közeljövőben. Akkor 888-an válaszolták, hogy igen, 295-en pedig csak időszakosan vállaltak volna be egy előfizetést. Indén pedig Valentin-nap alkalmából azt mértük fel, hogy ajándékba örülnének-e egy ilyen szolgáltatásnak: a válaszadók 22 százaléka bármilyen streamingnek örült volna - igaz, 45 százalékuknak volt már előfizetése.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 4. hétfő
Kázmér
10. hét
Ajánlatunk
  • Márciusban biztosítsa otthonát MFO-val! (x)

    Hazánkban megközelítőleg 4 millió lakott ingatlanon van biztosítás, ami azt jelenti, hogy minden negyedik háztartás védtelen az elemi károk, a tűzesetek vagy épp a betörés ellen.

KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem