21 °C Budapest
Ennyiért árulja luxusvilláját Kolosi Péter, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese

Ennyiért árulja luxusvilláját Kolosi Péter, az RTL Klub vezérigazgató-helyettese

2017. november 28. 14:03

Kolosi Péter egy friss interjúban árulta el, hogy eladósorba került ürömi otthona. A Pénzcentrum megtalálta az ingatlan hirdetését. Mutatjuk a részleteket.

"Az a hír járja, hogy eladta a házát. Csak ön menekül vagy az RTL is?" - szegezték a 24.hu-n tegnap megjelent interjúban a kérdést Kolosi Péternek.

Erős kezdés! Nem tudtam, hogy ingatlanhirdetésben is érdekeltek. Az én szótáramban a költözés nem a menekülés szinonimája. De ha már ezt a kérdést kaptam, akkor innen üzenem: ha valaki szeretne egy tényleg nagyon szép házat venni, még eladó.

- reagált az RTL Klub vezérigazgató-helyettese, aki az ingatlannal kapcsolatban azt is elárulta, hogy az elmúlt időszakban kisebb felújításon esett át a ház, mert "az eladás előtt pár dolgot rendbe akartam hozni, például az ereszcsatornát, ami rosszul lett anno bekötve" - fogalmazott Kolosi Péter.

Az interjúból továbbá az is kiderült, ahogy az RTL, úgy ő sem menekül az országból, csupán "beköltözöm a Belvárosba, ahol felnőttem (Budapest, VII. kerület, Erzsébetváros - a szerk.), és egyszerűen szeretnék újra ott élni" - szögezte le. De a ház eladásával kapcsolatban további részletekbe nem bocsátkozott a vezérigazgató-helyettes.

Forrás: Ingatlan.com

A Pénzcentrum viszont, ahogy az a fenti képernyőfotón is látható, megtalálta az ingatlan hirdetését az egyik legnagyobb hazai ingatlanhirdetési portálon; a beazonosításhoz a "A Mi Otthonunk magazin" 2008-as cikkét hívtuk segítségül. A lap lassan tíz éves riportjából, az árulkodó fotók mellett, többek között kiderült:

a Lázár Antal építész tervei alapján 2004-ben Ürömön felhúzott ikerházat, melyet Kolosi Péter a legjobb barátjával közösen építtetett, a minimalista stílus jellemzi.

Na de nézzük a hirdetés konkrét részleteit. A szöveg alapján az egész ikerház került most eladósorba; jelenlegi tulajdonosai (a 2008-as riport alapján Kolosi otthona 225 négyzetméter) 189 millió forintos irányáron hirdették meg az 1000 négyzetméteres telken álló ingatlant. Mint írják,

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Üröm Táborföldi lakóligetben,,csak újszerű házak ölelésében ( Bécsi út,,10-es út felől 10 perc) szemet gyönyörködtető , újszerű Ikerház egyben eladó.

Könnyen találnak majd vevőt?!

Lakáspiaci előrejelzések alapján nem lesz kimondottan nehéz vevőt találni az ürömi ingatlanra. Mint azt legutóbbi elemzésükben az Otthontérkép szakértői is megjegyezték, "az elmúlt 12 hónapban növekedett a fővárosban a külső kerületek, illetve az agglomeráció népszerűsége."

Világosan látszik, hogy egyre többen szeretnének a III., a XV., a XX., a X., a XVII., a XVIII., a XXI., a XIX. és a XXIII. kerületekbe költözni, de keresett az agglomeráció is.

A külső kerületek, illetve Budapest környéki települések népszerűségének hátterében a lakáspiaci árak emelkedése áll, ezeken a területeken ugyanis még mindig jóval alacsonyabb áron lehet vásárolni. Tény azonban az is, hogy a nagyobb alapterületű ingatlanok - melyek szintén egyre népszerűbbek - gyakrabban fordulnak elő a város külsőbb kerületeiben.

NEKED AJÁNLJUK
Erre kevesen számítottak: egyre kevesebben veszik a Tokaji Aszút, ez fogy helyette a hazai boltokban

Tokaj-Hegyalján például bárki örökbe fogadhat egy szőlőtőkét, és egy év után, fáradozások nélkül, akár a saját névvel ellátott borát is kézhez veheti.

Több ezer magyar szülő rontja el így a gyerekét: vigyázz, nehogy elkövesd ezt a hibát

Mi, magyarok nem vagyunk a toppon, ha pénzügyi tudatosságról van szó, pedig fontos lenne, hogy jó példával járjunk gyermekeink előtt is.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 7. péntek
Amália
40. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Pénzügyeink 5, 10 vagy 20 év múlva? Új konferencia ad teljes képet.
EZT OLVASTAD MÁR?