Hagyja, hogy a pénz dolgozzon Ön helyett! - Pénzügyi tudatosság képző

Pénzcentrum
2013. április 19. 19:09

Ugye Ön is unja már, hogy a pénzügyeiből mindenki csak a pénzét szeretné? Elege van a pénzügyi tanácsadóknak álcázott szakképzetlen ügynökökből? Szeretné kiismerni magát a különböző befektetési lehetőségek között? A Pénzcentrum Akadémiát azért hoztuk létre, hogy Önt eligazodni a pénzügyi világban.

Statisztikák szerint egy átlag magyar állampolgár évente kevesebb, mint 60 percet foglakozik pénzügyeivel. A szükséges ismeretek hiánya miatt a többség rossz pénzügyi döntéseket hoz, pedig minimális odafigyeléssel megtakarításainkat magasabb hozammal kamatoztatathatnánk, a banki trükkök ismeretével pedig kamat és egyéb banki költségeiken is sokat spórolhatunk.

A Pénzcentrum Akadémia képzésén öt alkalom alatt megtanítjuk Önnek a pénzügyek alapjait a tudatos pénzügyi élettől a befektetési alapokon, bankbetéteken, biztosításokon és hiteleken át egészen a részvényekig és a portfólió összeállításig.

További információ és jelentkezés

Kinek ajánljuk a Pénzcentrum akadémiát?
• Mindenkinek, aki úgy érzi hiányosak pénzügyi ismeretei a bankközi, befektetési termékeket illetően.
• Mindenkinek, aki azt gondolja, hogy a biztosítást és befektetést is tartalmazó úgynevezett unit linked termékek jó megtakarítási formát jelentenek
• Mindenkinek, aki szerint a tőkevédett befektetési alap a jó választás
• Mindenkinek, aki szeretné objektíven mérlegelni a befektetés hozamát és annak kockázatát
• Mindenkinek, aki szeretné elkerülni a banki csapdákat

Mire válik ön képessé akadémiánk elvégzése után?
Nem csak költ, hanem gazdálkodik. Tudatosan választ a pénzügyi termékek közül, ismeri a bankok, biztosítók, brókercégek termékeit. Tudja, mi a különbség a sávos és a küszöbös kamatozás között, hogyan állítsa össze a saját portfólióját a futamidő és a kockázat ismeretében. Megérti a legtöbb pénzügyi termék kockázatát, előnyeit és azok hátrányait is.

További információ és jelentkezés

Képzéseik árát folyamatosan alacsony szinten tartjuk, mert hiszünk abban, hogy értékes, azonnal használható tudást adunk át, amely a legtöbb ember napi gondjaiban segítséget ad.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Oktatásunk díja akár fél éven belül megtérülhet Önnek majd a tanultakkal a pénze gyarapodik.

A Pénzcentrum Akadémia időbeosztását úgy alakítottuk ki, hogy Ön hétköznap munkaidő után, kényelmesen részt vehessen a képzéseken, ezért az oktatásokat 18:30-tól 21:00 óráig tartjuk.

További információ: akademia@penzcentrum.hu, Tel.: 1 492 2096

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.
A Pénzcentrum Akadémia időbeosztása: 2013. május 8. 15. 22. 29., június 5.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 11. kedd
Ferenc
19. hét
Május 11.
Miskolc napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?