16 °C Budapest

Portfolio.hu iPhone alkalmazás Ingyenes valós idejű tőzsdei adattal

2011. január 11. 16:36

Már egy hónapja letölthető a Portfolio.hu iPhone alkalmazása. Az alkalmazás segítségével a gazdasági hírek mellett elérhetők a tőzsde- és devizaárfolyamok, valamint egyéb speciális, a tőzsdei kereskedést támogató szolgáltatások.

Már egy hónapja letölthető a Portfolio.hu iPhone alkalmazása az AppStore-ból: http://itunes.apple.com/hu/app/portfolio-hu/id405496492?mt=8.

A gazdasági hírek mellett elérhetők a tőzsde- és devizaárfolyamok, valamint egyéb speciális, a tőzsdei kereskedést támogató szolgáltatások. Az alkalmazás egyedülálló letöltési kedvezményt kínál, ugyanis 2011. január 31-ig a Budapesti Értéktőzsde valós idejű tőzsdei árfolyamai ingyenesen elérhetőek a regisztrálók számára.

Ennek köszönhetően minden tőzsde iránt érdeklődő ügyfelünk díjmentesen kipróbálhatja, milyen a legfrissebb információk alapján befektetési döntéseket hozni. A gazdasági hírek rovatokra bontva érhetőek el, legyen szó makrogazdasági, deviza, tőzsdei, ingatlan, vállalati vagy befektetési alapokat érintő újdonságokról. Bár teljes körű hírszolgáltatás is található az applikációban, a fókuszban a magyar tőzsde áll.

Az alkalmazásból elérhetőek a Budapesti Értéktőzsdén kereskedett részvények, határidős termékek, külföldi indexek és legfontosabb devizák is. A most regisztrálók minden, a magyar tőzsén elérhető instrumentum árfolyamának alakulását élőben követhetik és a beépített grafikonrajzoló segítségével megtekinthetik a napon belüli mozgásokat. Az intraday grafikonok mellett elérhetőek historikus chartok is, akár 2 évre visszamenőleg is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)


Az alkalmazás részletes ismertetője és a beállításokkal kapcsolatos oktatóvideók megtekinthetőek mobilfejlesztésekkel foglalkozó oldalunkon: http://portfolio.hu/mobil/.

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
Kiszámoló  |  2022. május 26. 20:12
Ha ész nélkül osztogatod a pénzt a választás előtt és ezer-ezerötszáz milliárd forintos lyukat ütsz...
MEDIA1  |  2022. május 26. 19:19
People Group néven folytatja tevékenységét a jövőben a 1080p Reklám- és médiaügynökség – közölték la...
Bankmonitor  |  2022. május 26. 15:30
2022. első negyedévében korábban sohasem látott mélységbe zuhant a születésszám, így még egy lépésse...
MNB Intézet  |  2022. május 26. 10:43
A közösségi média nemcsak mindennapi privát életünkre van hatással, hanem a gazdaságra is. Talán nem...
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?