Csoda! Superman megmentett egy eladósodott családot

2010. augusztus 6. 04:42

A mesébe illő történet a valóságot jelentette annak az amerikai családnak, melynek otthonát már éppen végrehajtani készültek az elmaradó törlesztőrészletek miatt. A szobákból már kiürítették a bútorokat, de a pincében még volt néhány régen porosodó doboz. Az egyiken az állt, hogy "RÉGI MAGAZINOK, RÉGI KÉPREGÉNYEK", a tulajdonos ekkor még nem tudta, hogy kincset tart a kezében.

A házaspár jó ideje nem tudta törleszteni a jelzáloghitelét, ezért végrehajtásra került sor. A kiköltözés hatalmas munkával járt, a szobák kiürítése után az egyéb helyiségek következtek. Emlékeztek rá, hogy a pincében is van még néhány holmi, dobozok, papírok, egyéb kacatok. Az egyik doboz hosszú éveken át rejtette a Superman legelső - 1938. júniusi - kiadását, mely akkor még Action Comics néven futott, ez meghozta a szerencséjét a bajba jutott családnak.

A dobozban talált képregényeket megvizsgáltatták a ComicConnect szakértőjével, aki megállapította, hogy a képregények többsége alig 8-10 dollárt érhet, de a Superman legelső kiadása igazi ritkaságnak számít és akár negyedmillió dollárt is megérhet. Ennek hallatán még a családfő is elsírta magát.

"A házunk már majdnem elúszott, szinte mindent kipakoltunk belőle és akkor jött Superman és megmentett minket. Alig hiszem el, hogy ennyit ér ez a képregény, igazából csak akkor fogok megnyugodni, ha valaki meg is veszi ennyiért" - mondta a férj.

A ComicConnect idén két szinte hibátlan példányt is értékesített a magazin első kiadásából, az egyikért egymillió, a másikért közel másfél millió dollárt fizettek. A pár által bemutatott képregény állapotát tízes skálán ötösre értékelték, a hónap végén induló liciten legalább negyedmillió dollárt várnak érte.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. május 28. 22:12
Nyolcvanegy éves korában meghalt Haumann Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, a Magyar Művés...
Holdblog  |  2022. május 28. 07:01
Ilyen is régen volt. 2006-ban. A Merrill híres alapkezelői felmérése szerint most jött el az az idős...
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 28. 19:25