K&H zéró családi számlacsomag: visszaadhatják a havidíjat

2010. május 17. 13:02

A K&H zéró számlacsomag havidíj visszatérítést, és ingyenes szolgáltatásokat kínál az egész családnak. A havi 150 ezer forintos utalás, ami a díjvisszatérítés feltétele, már nem egy összegben, hanem akár 3 részletben is érkezhet a számlára. Ezzel a fejlesztéssel a K&H zéró számlacsomag igazi családi csomagként tud működni.

A K&H zéró számlacsomag újdonsága, hogy mostantól nem feltétel az, hogy a kedvezményhez szükséges havi utalás egy összegben érkezzen a bankszámlára. A számla havidíját a bank visszatéríti, amennyiben havonta a bankszámlára érkező, három bármilyen jogcímű utalás együttes összege eléri a 150 ezer forintot, egyébként a számlavezetés díja 599 Ft.

A kedvező, (MNB alapkamat -3,5%) látra szóló kamatot havi 300 ezer forintos átlagegyenleg esetén kapják meg a számlatulajdonosok, a teljesítést követő hónap egyenlegére.

A számlacsomaggal ingyenes szolgáltatások széles köre vehető igénybe, például a havidíjmentes K&H e-bank szolgáltatás, vagy az éves díjmentes elektronikus bankkártya és az ingyenes csoportos beszedési megbízások. A csomaghoz jár ingyenes élet- és baleset-biztosítás is.

Mindezek mellett a zéró számlacsomag esetében havonta az első négy bankkártyás forint készpénzfelvétel K&H bank-automatából ingyenes, éves díjmentes az e-bank azonosító kártya, havidíjmentes a lakossági mobilinfó, valamint valamennyi K&H e-bankon keresztül indított belföldi forint utalás ingyenes, bankon belülre és kívülre egyaránt.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 23. szerda
Zoltán
25. hét
Június 23.
Szentivánéj
Június 23.
Olimpiai világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?