0 °C Budapest

Az ingatlanpiaci befektetőké a jövő?

Pénzcentrum
2006. július 11. 09:45

Kimagaslóan népszerűek a garantált alapok az idén a magyar piacon: az egyes jegyzések több milliárd forintos eredménnyel zárulnak. Szintre minden héten zajlik valamilyen konstrukció jegyzése.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Kimagaslóan népszerűek a garantált alapok az idén a magyar piacon: az egyes jegyzések több milliárd forintos eredménnyel zárulnak - írja a Világgazdaság. Szintre minden héten zajlik valamilyen konstrukció jegyzése.

Mindez a befektetőnek kínálható magas garantált hozam és növekvő piaci részesedés eredménye, amely mellett fontos a biztonság. - a K&H Alapkezelő szerint. A garantált alapok portfolióiban szereplő származékos termékeket olcsóbbá teszik az emelkedő kamatok.

A magánszemélyek az alábbi lehetőségek közül is választhatnak a jelenlegi helyzetben: egy tízéves papírt 8 százalékos hozammal vagy a bankok betétkamat akciói között dönthetnek.
A magyar piacon jelen lévő garantált alapok közül többnek most jár a futamideje, s vonzó kamatot is tudnak nyújtani.

Budapest Alapkezelő Metropolisz Alapja a befektetőknek európai, észak-amerikai és távol keleti ingatlanpiacon kínál részesedést. Az MKB Alapkezelő is ugyanezt a szegmens célozza meg a július 12.-ig jegyezhető 2, 5 éves futamidejű Gránit Alappal.

A következő garantáltalap-hullám augusztus- szeptemberre várható a szakemberek szerint.
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 7. kedd
Ambrus
49. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 7. 07:20