18 °C Budapest
Rommá keresheted magad a vidéki Magyarországon is: rengeteg embert keresnek

Rommá keresheted magad a vidéki Magyarországon is: rengeteg embert keresnek

2019. július 8. 08:14

Magyarországon számos nemzetközi vállalat tevékenykedik, és a munkavállaláshoz ma már nem szükséges fizikailag egy irodában ülnünk, hanem akár az otthonunk teraszáról is tárgyalhatunk, elvégezhetjük a projektmunkákat és leadhatjuk a befejezett munkákat. Budapesten kívül vidéken is egyre több nagyvállalat van jelen, ám a sikeres állásinterjúkhoz leginkább adaptációra, technikai fejlődésre, gyarapodó technikai készségekre és kitűnő nyelvtudásra van szükség. Nem árt az sem, ha tudunk csapatban dolgozni, valamint helyi és globális szinten gondolkodni - írja a HelloVidék.

Budapesten kívül is egyre több nagyvállalat van jelen az országban. A munkavállaláshoz több dologra van szükségünk: többek között adaptációra, technikai fejlődésre, és az eddigieknél is több technikai készségre. Óriási lehetőség, amikor közvetlenül együtt tudunk dolgozni a londoni kollégákkal a magyarországi irodából. Bár nem egy földrajzi helyen vagyunk és az anyanyelvünk teljesen más, a feladatok elvégzése mégis globális, mert az emberek széleskörű professzionális háttérrel rendelkeznek

- magyarázta a HelloVidéknek Farkas Illés, a Citi AVP kvantitatív elemzője. A szakértők szerint ma a legfontosabb skillek a lelkesedés, a nyitott szemlélet, a kitűnő kommunikáció, a kihívások szeretete, a folyékony nyelvtudás, továbbá jó csapatjátékosnak sem árt lenni.

... a pénzügyi szolgáltatási ágazatban számos vezető multinacionális vagyonkezelő, befektetési bank és más globális intézmény alapított irodát az országban, amire tökéletes példa a BlackRock Innovációs Központja, ahol közel 600 alkalmazott dolgozik és még mindig bővül. Így manapság a munkavállalóknak lehetősége van választani, amely nagyszerű lehetőséget biztosít az előrelépésben a karrier területén, a tanulásra és a tapasztalatszerzésre. Ha ma bárki úgy érzi, hogy eljött az ideje egy új kihívásnak vagy a munkahelyváltásnak, akkor nem kell messzire mennie

- modnta el lapnak Petroczki Lilla, a BlackRock Investement Institute kvalitatív kutatója.A teljes cikk a HelloVidék oldalán olvasható.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?