Címke: álláslehetőség (7 cikk)

Pénzcentrum | 2020. január 11. 11:01

Pofonegyszerűen lehet zsíros állásod 2020-ban: ebben kell jónak lenned

Az automatizálás, digitalizáció és a robotizáció lehetnek 2020 munkaerőpiacának legfontosabb hívószavai. A cégek a közzétett gazdasági prognózisok hatására fokozni szeretnék hatékonyságukat, így az ezt a folyamatot elősegítő munkaerő iránt komoly érdeklődésre van kilátás. A továbbra is fennálló munkaerőhiány pedig olyan trendek erősödését hozhatja, mint a nyitás az atipikus foglalkoztatási formák felé - vélik a hr szakértők.

HelloVidék | 2019. november 11. 08:16

Így lehet zsíros állásod az AXIÁLNÁL, Gallicoopnál: mutatjuk, hogyan toboroznak

Jó tíz évvel ezelőtt még az álláskeresőknek is keményen meg kellett dolgozniuk azért, hogy a képességeikhez leginkább illő pozíciót megtalálják, már ami a keresgélést illeti. A munkaközvetítők, a cégek hírlevelei és az állásközvetítő portálokon személyre szabott kínálat jelentősen megkönnyíti a válogatást, bár tudvalevő, hogy a munka java még csak ezután következik. A HelloVidék dél-alföldi cégeket kérdezett a XXI. századi munkaerő-toborzási gyakorlatukról.

HelloVidék | 2019. július 8. 08:14

Rommá keresheted magad a vidéki Magyarországon is: rengeteg embert keresnek

Magyarországon számos nemzetközi vállalat tevékenykedik, és a munkavállaláshoz ma már nem szükséges fizikailag egy irodában ülnünk, hanem akár az otthonunk teraszáról is tárgyalhatunk, elvégezhetjük a projektmunkákat és leadhatjuk a befejezett munkákat. Budapesten kívül vidéken is egyre több nagyvállalat van jelen, ám a sikeres állásinterjúkhoz leginkább adaptációra, technikai fejlődésre, gyarapodó technikai készségekre és kitűnő nyelvtudásra van szükség. Nem árt az sem, ha tudunk csapatban dolgozni, valamint helyi és globális szinten gondolkodni.

Pénzcentrum | 2019. március 26. 14:13

Rengeteg sofőrt keresnek itthon: 600 ezres fizetés, 8 általános is elég

Lasszóval fogdossák a gépkocsivezetőket, kamionsofőröket, akik a magyar átlagkereset akár dupláját is megkereshetik egy hónap alatt, úgy, hogy a hétvégéket családi körben tölthetik. 5-10 éven belül a sofőrök fele, több tízezren vonulhatnak nyugdíjba, és ha nem lesz utánpótlás, kezelhetetlenné válik a helyzet.